Arrangement

Samarbejde med folkeskolen? Kom og hør hvordan

Vil du inspirere børn og unge til en fremtid i din branche? Og vil du gerne vide mere om, hvordan du kan være med til at vise erhvervsuddannelserne frem i folkeskolen? Så invitér de unge indenfor.

Foto: GettyImages

Lærlingeindsatsen inviterer dig til fire intense timer, hvor vi sammen dykker ned i samarbejdet mellem virksomheder og folkeskoler. Vores ambition er at få dig til at tænke "Hov, vi kan virkelig få noget godt ud af at samarbejde med folkeskolen!"

Hvem møder jeg?

To erfarne erhvervsplaymakere deler ud af deres viden om, hvordan kommuner og virksomheder kan blive dynamiske makkere. Hanne Frøslev fra Horsens og Julie Skals fra Esbjerg giver konkrete eksempler, tips og tricks, der kan få samarbejdet med folkeskolerne til at blive spændende og sjovt.

Men hvem har prøvet det? Det har Byens Tag og Facade fra København, ligesom Hosta Industries fra Hjallerup, som arbejder sammen med Relationsnetværket. Dem kan du møde, og de er med for at fortælle om deres samarbejder med folkeskoler: Hvad laver de med eleverne og skolerne? Hvorfor gør de det? Hvordan gør de det? Og hvad får virksomhederne – og eleverne – ud af det?

Endelig får du chancen for at møde rollemodel og plastmager Jon Larsen fra WS Audiology. Jon vil fortælle os om sine erfaringer med at møde folkeskoleelever, lærere – og om at møde fordomme om erhvervsuddannelserne. Det bliver en fortælling om, hvor vigtigt det er, at virksomheder engagerer sig i folkeskolen og er med til at åbne børns og unges øjne for det faglærte liv. Blandt andet ved at lade lærlinge og elever være rollemodeller.

Vi glæder os til at se dig!

Du vil gå hjem med konkrete bud på, hvordan du og din virksomhed kan få tættere relationer til de lokale folkeskoler – så du kan være med til at sikre, at de lokale unge kender din virksomhed og de uddannelsesmuligheder, I tilbyder.

Så sæt kryds i kalenderen og gør jer klar til en dag fyldt med energi og masser af aha-oplevelser. Vi har plads til maks. 50 deltagere, så skynd dig med tilmeldingen. 

Heike Hoffmann

Heike Hoffmann

Chefkonsulent

Fagligt ansvarlig

Mischa Bundgaard

Mischa Bundgaard

Koordinator

Praktisk ansvarlig