Arrangement

Grønne Gasdage 2024

Vi glæder os til at byde velkommen til Grønne Gasdage 2024, der finder sted i Messecenter C i Fredericia den 4.-5. september. Eftersom sidste års Grønne Gasdage var så stor en succes har vi været nødt til at skifte rammer, så vi kan være flere i og omkring den grønne gasbranche, der sammen kan udveksle viden, diskutere og netværke.

På Grønne Gasdage 2024 vil der blive stille skarpt på hele den grønne gasbranche. Der vil være oplæg fra eksperter indenfor biogas, Power-to-X, brint, CCUS, eksportmarkeder, gassikkerhed og mere. På den måde tør vi godt love, at det bliver både lærerigt og spændende med noget for enhver smag.

Til konferencen vil der også være mulighed for at reservere en udstillingsbod til sin virksomhed. Dette er en god mulighed for at fremvise egne løsninger til gavn for branchen og engagere og møde interessenter og potentielle samarbejdspartnere.

Du kan tilmelde dig som deltager eller som udstiller til højre på denne side.

I løbet af foråret vil der komme mere information samt et endeligt program på denne side, så hold endelig øje. På den måde kan du vide nøjagtigt, hvad du har at glæde dig til.

Kristian Nielsen

Kristian Nielsen

Seniorchefkonsulent

Johan Hegaard Liborius

Johan Hegaard Liborius

Studentermedarbejder

Anne Rosted

Anne Rosted

Koordinator