Arrangement

Gulfood 2025

Deltag på Mellemøstens førende og største messe for fødevarer! Gulfood-messen i Dubai er en af verdens vigtigste og allerstørste fødevaremesser – og stedet, hvor du træffer fødevarebranchen i Mellemøsten samt de muslimske lande i Afrika, Fjernøsten og Sydasien.

Gulfood i februar 2024 viste, at messen var tilbage i den klassiske form. Der var rekordmange besøgende og der er rift om pladserne og ventelister mhp at udstille. Gulfood er således fortsat den førende fødevaremesse i MENA-regionen i 2025.

Vi vil i 2025 igen være opdelt i de samme tre områder: World Food, Dairy og Meat & Poultry og som nævnt så er der mange der gerne vil udstille, så skriv jer op med det samme.

Gulfood-messen er i voldsom vækst og havde 25 års jubilæum i 2020, hvilket vil sige, at 2025 bliver 19. år i træk, hvor det bliver afviklet. Traditionelt tiltrækker messen over 100.000 besøgende fra 200 forskellige lande. Heraf kommer 40 pct. fra UAE og 60 pct. fra resten af verden.

Udstillingsarealerne er på 1 mio. m2 og fordeler sig igen over fem dage. På trods af dette er der stadig lange ventelister for at komme til at udstille. 

HVEM KAN DELTAGE?
Som følge af Gulfoods store succes har messeledelsen for nogle år siden valgt at opdele udstillingen i forskellige sektor-områder. DI vil skabe den bedste og mest effektive platform for danske fødevare-virksomheder ved at opstille danske stande fordelt på tre haller, der dækker Færdig-forarbejdede Fødevarer, Kød og Mejeri.

Mere specifikt:

  • Kød (Meat): oksekød, fjerkræ, halal og kontrol
  • Verdens fødevarer (World Food): økologi, færdigforarbejdede fødevarer, ingredienser og energi-drikke
  • Mejeri (Dairy): ost, mælk, yoghurt og is

DWTC has decided to move the Confectionary section totally out of Gulfood. No confectionary products are allowed to be displayed at Gulfood 2024  (either physically or within any stand or venue signage, branding, brochure or graphics). Specifically excluded are:

Confectionery, sweets, bonbons, candies, caramels, drops, chewing gums, gums and jellies, licorice, marshmallows, nougat, pralines, toffee and truffles, Cocoa, chocolate and chocolate products.

HVORFOR DELTAGE?
DI har stået for den danske stand de sidste 18 år og kommer tilbage til sine vante pladser igen som den eneste højprofilerede danske fællespavillon. Hvis I ønsker at brande jeres virksomhed under den kendte stærke danske identitet, så registrér jer med det samme. Dertil er der blevet godkendt eksport-fremmemidler, hvilket gør det meget attraktivt at deltage i 2025. I får således de første 9 m2 eller 12 m2 med 50 pct. eksportfremmemidler. Derefter kan I tilkøbe ekstra plads uden tilskud.

I 2025 er der stort fokus på temaer som økologi, fødevaresikkerhed, ingredienser, bæredygtige fødevarer, bedste smag og højeste kvalitet.

STANDPLAN
Standplanen kommer, når vi har alle jeres tilmeldinger.

Tegninger fra standbygger og de praktiske detaljer vedrørende opbygning, grafik, møbler mm. følger ligeledes.

For yderligere information se: https://www.gulfood.com/

MÅLMARKEDET
UAE og især Dubai anses for at være en strategisk hub i Mellemøsten hvorfra man nemt når Afrika, Kina, Fjernøsten … - godt og vel halvdelen af klodens befolkning.

Det er er nemt og komme til og fra Dubai, og sammen med gode hotelophold, behageligt klima m.m. så har byen gjort sig til et oplagt mødested for handelsfolk.

I alle deltagende regioner er der en øget interesse for import af fødevarer af høj kvalitet  - et kendetegn for netop danske fødevarevirksomheder. 

PRIS
Vi har fået godkendt ansøgningen af Udenrigministeriet, hvilket gør, at budgettet er med 50% tilskud.

Prisen er under forudsætning af minimum 20 deltagende virksomheder.

Inkluderet i prisen er standleje, opbygning, 1 bord og 4 stole, 1 disk,  papirkurv, tæppe, grafik og rengøring.

Ekstra møbler og køleskabe, tv mm. betales ekstra.

PRAKTISK INFORMATION
Dagene er ændret, så messen nu kører fra mandag til fredag hvilket er noget helt nyt i UAE.

Se hvad deltagerne sagde om dette års Gulfood

Skærmbillede_2024-04-24_095930-removebg-preview.png