Event

DIDACTA 2023

Kom med til DIDACTA, Tysklands største fagmesse for uddannelsessektoren i Stuttgart fra 7. til 11. marts 2023.

Foto: Shape Robotics

Vi følger nu op på den store danske deltagelse på DIDACTA 2022 med en ny dansk fællesstand på DIDACTA 2023 i Stuttgart i marts. Messen arrangeres af DI sammen med EdTech Denmark, Digital Hub Denmark og TC München.

HVORFOR DELTAGE?

Tyskland har med sine 80 mio. indbyggere og knap 3,5 mio. virksomheder i mange år haltet efter på den digitale dagsorden. Men det er undre hastig forandring både for  skoler og virksomheder. Den nye retning for det digitale Tyskland er  ledsaget af kæmpestore investeringer i såvel infrastruktur, hardware og software samt kvalificering af personale.

Danmark har stærke kompetencer og løsninger at tilbyde i form af fleksible og innovative læringsmuligheder til medarbejdere, koncepter vedrørende distance og blended learning, cloudløsninger samt det digitale klasseværelse til folkeskolen og ungdomsuddannelserne. Derfor er DIDACTA den optimale platform for danske virksomheder at positionere deres løsninger på tværs af målmarkedet. Dertil kommer, at Danmark opfattes som epicentret inden for digitale, innovative læringsmetoder og værktøjer.

HVEM BØR DELTAGE?

Danske virksomheder som leverer EdTech løsninger, og som ønsker at ekspandere deres markeder, kan med fordel deltage i den danske pavillon på DIDACTA 2023. Særligt relevant er det for virksomheder som leverer følgende:  

  • Digital hardware og simulation løsninger til undervisnings formål
  • Digitale værktøjer til studenter; platforme, apps, IT programmer indenfor specifikke akademiske områder.
  • Online platforme til administration og kommunikation indenfor uddannelsessektoren

DELTAG OG FÅ MULIGHED FOR

  • Intens networking med de øvrige danske deltagere på messen
  • One-to-one meetings med de stakeholders I finder relevante
  • At vise din virksomheds løsninger frem for mere end 60.000 besøgende
  • At udveksle viden og etablere samarbejde med nogle af de mere end 900 andre udstillere

 

I samarbejde med: