Webinar

Launch Event - Elements of AI (Livestreaming)

Flere skal forstå kunstig intelligens – deltag i livestreaming af lancering af Elements of AI i Danmark

Elements of AI

Elements of AI

Elements of AI er en gratis online uddannelse i kunstig intelligens, der har til formål at give den brede befolkning en basisforståelse for kunstig intelligens.

Elements of AI er udviklet af University of Helsinki sammen med det finske konsulenthus Reaktor. I forbindelse med Finlands EU-formandskab i 2019 besluttede den finske regering og EU-kommissionen at gøre kurset tilgængeligt på alle europæiske sprog for at give alle europæere mulighed for at få basalt kendskab til kunstig intelligens.

Elements of AI er nu klar til at blive lanceret på dansk, og under overværelse af H.K.H. Kronprinsen afholder DI derfor sammen med den finske ambassade i Danmark og projektets danske akademiske partner, Københavns Universitet, et virtuelt launch event, som du kan være med til.

Vær med når den finske ambassadør overrækker Elements of AI til Danmark og hør taler fra bl.a. branchedirektør for DI Digital Rikke Hougaard Zeberg, Danmarks techambassadør Anne Marie Engtoft Larsen og Prorektor for forskning på Københavns Universitet David Dreyer Lassen. Tech journalist Marie Høst vil guide os igennem eventet, som herudover også byder på en AI-challenge.