Arrangement

Grøn samling – Grøn handling

Danmark som stor producent og eksportør af grøn energi allerede i 2030

Vi står i en skæbnestund. Med de danske ambitioner og politiske aftaler kan vi frem mod 2030 producere langt mere grøn strøm, end vi selv skal bruge. Vi står derfor med en unik mulighed, hvor vi kan skabe en stærk styrkeposition på et felt, som er afgørende i klimakampen: Grønne brændsler baseret på grøn energi. Danmark kan eksportere store mængder grøn energi til resten af Europa.

Men vi taber de grønne ambitioner på gulvet, hvis vi ikke forholder os til virkeligheden. Vi er nødt til at se de store udfordringer i øjnene. Prisen på nye havvindmøller er strøget til tops. Grønne projekter drukner i tunge administrative krav og tidskrævende tilladelser. Vores grønne industri mangler medarbejdere, og presses samtidig af konkurrence fra Asien og investeringsstøtte i USA.

Ambitioner er ikke nok. Vi skal tage fat på udfordringerne. Indfri de danske potentialer for grøn energi og stærke grønne virksomheder. 

Deltag i konferencen arrangeret i samarbejde mellem Moderaterne og Dansk Industri og mød Moderaternes politiske leder Lars Løkke Rasmussen (M), Moderaternes Klima-, energi- og forsyningsminister Lars Aagaard  og en række andre fremtrædende beslutningstagere og meningsdannere fra industri og interesseorganisationer

Karin Cruz Forsstrøm er moderator på konferencen

Med venlig hilsen
Moderaterne og Dansk Industri

PROGRAM