Arrangement

DAU – Morgendagens Automation

Tag springet ind i fremtidens produktionslinje på denne DAU-konference, hvor vi udforsker de banebrydende teknologier, der transformerer industrien. Fra dybdegående diskussioner om autonome mobile robotter (AMR) til indsigtsfulde oplæg om bæredygtighed og deep learning - denne konference er din billet til at forstå og forme fremtidens produktionslinjer og samlebånd.

Foto: Colourbox

Oplev, hvordan autonome mobile robotter (AMR) revolutionerer forskellige sektorer, fra sundhedssektorens logistik til samlebåndet, hvor de bidrager til øget effektivitet og fleksibilitet. I takt med denne og andre teknologiske udviklinger bliver bæredygtighed en større og større overvejelse i automationsbranchen, hvor forlængelse af maskinernes levetid kan bidrage til en grønnere fremtid. På konferencen vil vi dykke dybere ned i dette emne med et oplæg, der fokuserer på, hvordan virksomheder kan tage større ansvar for miljøet ved at forlænge maskinernes levetid gennem forebyggende vedligehold. Samtidig er vi vidne til, hvordan deep learning, en revolutionerende teknologi, ændrer spillet inden for kvalitetskontrol i forskellige industrier. Denne teknologi udforsker vi på konferencen. På konferencen kan du også se frem til et oplæg om hurtig og nem robotintegration. Dette værktøj gør det muligt at integrere forskellige robotmærker i produktionen, hvilket åbner op for nye muligheder og effektivitet.

På vores rejse ind i fremtidens produktionslinje har vi sammensat et spændende program med oplæg fra førende virksomheder inden for branchen:

  • Lær hvordan du hurtigt og nemt kan integrere robotter fra forskellige producenter i din automationsløsning med Siemens’ Simatic Robot Integrator
  • Hør om hvordan virksomheder kan tage større ansvar for miljøet ved at forlænge maskinernes levetid gennem forebyggende vedligehold
  • Få indsigt i, hvordan deep learning bruges til visuel inspektion hos Novo Nordisk
  • Oplev hvordan AFRY anvender autonome mobile robotter (AMR) i et stor-skala logistikprojekt
  • Lad dig inspirere af Velux’ innovative tilgang til at løse udfordringer ved samlebåndet ved at tænke anderledes og bruge AMR.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til en dag fyldt med indsigt, inspiration og opdagelse. Tilmeld dig konferencen nu og bliv en del af fremtidens automation!

Program

MINIMESSE

Du har mulighed for at blive udstiller på DAU's minimesse til en favorabel pris, hvis du er medlem af DAU. En stand koster 2 x deltagergebyr, og inkluderet i prisen, er 2 deltagere på konferencen. Du får her mulighed for at pitche dine nyeste produkter og løsninger og vise dem frem i alle pauserne. Kontakt sekretariatsleder Mathias Kimer Larsen på mlar@di.dk eller telefon 3377 3870, hvis du vil høre mere om mulighederne for at udstille på minimessen.

VOUCHERS

Som en ny fordel for DAU's medlemmer i de to højeste kontingentgrupper har vi i år introduceret et nyt vouchersystem, som giver gratis adgang til en DAU-konference efter eget valg. Hvis din virksomhed er i kontingentgruppen 20 til 250 ansatte, har I én voucher i 2023. Hvis I er i gruppen 251+ ansatte, har I to vouchere. For at bruge en voucher, skal du bare tilmelde mindst to fra din virksomhed til normalpris og sende en mail til mlar@di.dk med besked om, at I vil bruge en voucher. Så bliver I ikke faktureret for den ene af konferencebilletterne. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din virksomhed har vouchere til rådighed, er du ligeledes velkommen til at sende en mail to mlar@di.dk for afklaring.