Arrangement

OT under pres: Sådan navigerer du gennem NIS2, Cybersikkerhed og Life Cycle Management

I en verden, hvor OT-miljøer er under stigende pres, er det afgørende at være på forkant med udviklingen. Denne konference er for dig, der interesserer sig for OT og ønsker at sikre din virksomhed og navigere gennem kompleksiteten af NIS2, cybersikkerhed og life cycle management.

Tag med på en dybdegående rejse ind i det aktuelle trusselsbillede og få indblik i vigtigheden af supply chain security. Du vil modtage konkrete råd til, hvordan du bedre kan ruste din virksomhed til de mange udfordringer og muligheder.

 

Her er hvad du kan forvente af ekspertoplæggene på konferencen:

 

➡️ Center for Cybersikkerhed: Bliv klogere på vigtigheden af sikkerhed i forsyningskæden
➡️ Force Technology: Navigér i valget mellem OT-standarder og lær, hvordan du kommer i gang
➡️ Bestseller: Hør hvorfor Bestseller har valgt IEC62443 som deres primære OT-standard
➡️ ICS Range: Styrk din virksomheds forsvar mod OT-trusler
➡️ DI-Teknik: Optimer din virksomhed med praktiske indsigter i life cycle management
➡️ Dubex: Dyk ned i det voksende krydspres i OT mellem cybertrusler og stigende regulering som NIS2

 

Dette er din chance for at få indsigt i de nyeste trends, udfordringer og løsninger inden for NIS2, cybersikkerhed og OT. Tilmeld dig nu og tag det næste skridt i styrkelsen af din virksomheds cybersikkerhed. Vi ser frem til at byde dig velkommen!

 

Inden konferencen afholdes, har DAU-medlemmer mulighed for gratis at deltage i DAU’s årlige repræsentantskabsmøde fra kl. 9.00-10.00. Tilmelding til repræsentantskabsmødet sker også via denne side. Der sendes en separat invitation til repræsentantskabsmødet til alle DAU’s medlemmer.

Program

MINIMESSE

Du har mulighed for at blive udstiller på DAU's minimesse til en favorabel pris, hvis du er medlem af DAU. En stand koster 2 x deltagergebyr, og inkluderet i prisen, er 2 deltagere på konferencen. Du får her mulighed for at pitche dine nyeste produkter og løsninger og vise dem frem i alle pauserne. Kontakt sekretariatsleder Mathias Kimer Larsen på mlar@di.dk eller telefon 3377 3870, hvis du vil høre mere om mulighederne for at udstille på minimessen.

VOUCHERS

Som en ny fordel for DAU's medlemmer i de to højeste kontingentgrupper har vi i år introduceret et nyt vouchersystem, som giver gratis adgang til en DAU-konference efter eget valg. Hvis din virksomhed er i kontingentgruppen 20 til 250 ansatte, har I én voucher i 2024. Hvis I er i gruppen 251+ ansatte, har I to vouchere. For at bruge en voucher, skal du bare tilmelde mindst to fra din virksomhed til normalpris og sende en mail til mlar@di.dk med besked om, at I vil bruge en voucher. Så bliver I ikke faktureret for den ene af konferencebilletterne. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din virksomhed har vouchere til rådighed, er du ligeledes velkommen til at sende en mail til mlar@di.dk for afklaring.