Kursus

Elmia Subcontractor

Udstil på den danske fællesstand på Elmia Subcontractor. Under overskriften "Danish Subcontractors" udvider vi og CFU (Center for Underleverandører) samarbejdet og udbyder i fællesskab fællesstande på Elmia Subcontractor.

Benyt muligheden for at markedsføre din virksomhed på Nordeuropas største messe for underleverandører: Elmia Subcontractor, 12. - 15. november 2019, Jönköping, Sverige

Med en samlet eksport på 123,8 mia. kr. er Sverige et af Danmarks største eksportmarkeder og et af de vigtigste eksportmarkeder for danske SMV-virksomheder. Samtidig har Sverige de seneste fem år haft god økonomisk vækst som forventes at fortsætte i 2020. Markedsudviklngen i Sverige giver dermed danske virksomheder gode afsætningsmuligheder for maskiner og underleverancer til svenske industrivirksomheder, ligesom de danske virksomheder kan bistå svenske kunder med produktudvikling og innovative løsninger.

Det er derfor nu, at du skal sikre dig en plads på vores populære fællesstande på Elmia Subcontractor. Benyt dig af muligheden for at finde nye kunder, skabe nye netværksrelationer og dermed udvikle nye afsætningsmuligheder.

Med et besøgstal på ca. 15.000 er Elmia Subcontractor Nordeuropas største underleverandørmesse. Messen er derfor et oplagt sted til at gøre en ekstra indsats på afsætningsområdet, da den tiltrækker mange af de vigtigste indkøbere fra f.eks. svenske, danske og tyske industrivirksomheder.

Du kan frit vælge mellem en fællesstand, hvor der er en bagvæg eller en fællesstand, der er åben.

Fordele ved at deltage på fællesstand

Fællesstandene skaber de bedste muligheder for markedsføring og synliggørelse overfor nye og eksisterende kunder. Det fælles loungeområde, der er bemandet, danner gode rammer for afholdelse af møder med kunder, samarbejdspartnere mv. Din virksomhed kan frit gøre brug af loungeområdet, med bardisk, servering, samtaleborde og depotrum.

Fællesstandenes opbygning

Stand A - fællesstand med individuelle bagvægge.

Stand B -  åben fællesstand

Hal B - Se standenes placering

I standprisen er inkluderet:

Kick-off-møde
Et møde for udstillerne med praktiske informationer inden messen.

Stand A
En god placering med et unikt design, der tiltrækker opmærksomhed og flere besøgende til standen. Standleje og standopbygning - frise med navn mod gangareal og på bagvæg. Eget standudstyr må anvendes eller kan lejes af standbygger. Mulighed for individuelt print op bagvæggen (ikke incl. i prisen) Gulvtæppe, belysning og rengøring.

Stand B
En god placering med et unikt design, der tiltrækker opmærksomhed og flere besøgende til standen. Standleje og standopbygning – frise med navn mod gangareal. 1 lofthængt virksomhedspræsentation (banner) med tryk på begge sider. 1 podie med virksomhedsprint på alle 4 sider (kan tilkøbes efterfølgende). Gulvtæppe, belysning og rengøring.

Service- og mødeområde
Bemandet serveringsområde med mødeborde. Her serveres kaffe, the, småkager, snacks, slik og vand til dig og dine kunder. Fælles aflåseligt depotrum. Der er mulighed for at bestille supplerende standmateriale. Dette koordineres med vores standbygger og udgifter til dette afregnes separat med standbyggeren.

Kontaktoplysninger

Ønsker du at være en del af vores fællesstand, så kontakt enten Knud Hareskov fra CFU eller Annette Flies fra DI.

Partner and CEO Knud Hareskov, CFU - 2025 3277
Konsulent Annette Flies, DI - 3377 3355