Kursus

HI Tech & Industry Scandinavia

Kom med på fællesstand på HI Industri 2019. Fællesstanden udbydes i samarbejde mellem os og CFU (Center for Underleverandører).

HI Tech & Industry Scandinavia, 1. - 3. oktober 2019 i  MCH Messecenter Herning - Skandinaviens teknologi- og industrimesse.

HI har i fem årtier været det foretrukne mødested for viden, handel og netværk. Med digitaliseringen vokser industriens berøringsflader sammen med en hidtil udset hastighed. Det er mere end nogensinde væsentligt, at teknologi møder muligheder på den bedst tænkelige måde.

I 2017 var HI mødestedet for flere end 700 udstillende virksomheder. Der var over 20.000 besøgende, der repræsenterede mere end 6.500 virksomheder.

Det er derfor nu, at du skal sikre dig en plads på vores populære fællesstand på HI-messen. Benyt dig af muligheden for at finde nye kunder, skabe nye netværksrelationer og dermed udvikle nye afsætningsmuligheder.

Vores fællesstand er lys og åben, og du kan derfor som udstiller ses fra stort set alle vinkler på fællesstanden. Standen er placeret i hal K.  

Fordele ved at deltage på fællesstanden

Fællesstanden (192 m2) skaber de bedste muligheder for markedsføring og synliggørelse overfor nye og eksisterende kunder. Det fælles loungeområde, der danner gode rammer for afholdelse af møder med kunder, samarbejdspartnere mv., betjenes af medarbejdere fra Fremstillingsindustriens sekretariat og CFU. Din virksomhed kan frit gøre brug af loungeområdet, med bardisk, servering, samtaleborde og depotrum.

Priser

De enkelte stande består af et standareal på mellem 7 og 12 m2 pr. virksomhed. Priserne for standene ligger mellem kr. 23.400 - 33.700. Hvis der ønskes en større stand, så kontakt Fremstillingsindustriens sekretariat eller CFU.

7,00 m2:         23.400 kr.
8,75 m2:         28.100 kr.
9,00 m2:         28.700 kr.
10,50 m2:       33.200 kr.
12,00 m2:       33.700 kr.

Prisen inkluderer

Kick-off-møde i august
Et møde for udstillerne med praktiske informationer inden messen.

Stand
En god placering med et unikt design, der tiltrækker opmærksomhed og flere besøgende til standen Standleje og standopbygning – frise med navn mod gangareal 1 lofthængt virksomhedspræsentation (banner) med tryk på begge sider (kan beholdes efterfølgende) 1 podie med virksomhedsprint på alle 4 sider - (podiet kan tilkøbes efterfølgende) Gulvtæppe, belysning og rengøring.

Service- og mødeområde
Serveringsområde og mødeborde, serviceret af Industrisamarbejdets sekretariat og CFU. Her serveres kaffe, the, sodavand, småkager, slik og snacks. Fælles depotrum.

Der er mulighed for at bestille supplerende standmateriale. Dette koordineres med vores standbygger og udgifter til dette afregnes separat med standbyggeren.

Kontaktoplysninger

Ønsker du at være en del af vores fællesstand, så kontakt enten Knud Hareskov fra CFU eller Annette Flies fra DI.

Partner and CEO Knud Hareskov, CFU - 2025 3277 eller knud.hareskov@cfu.as
Konsulent Annette Flies, DI - 3377 3355 eller anf@di.dk