Arrangement

Er du en innovativ SMV og på jagt efter vækstkapital?

Så har du muligheden for at deltage i et informationsevent i DI, hvor European Investment Bank, EIB fortæller om deres nye finansierings- og rådgivningsmuligheder

Målgruppen for dette arrangement er SMV’er og midcap-virksomheder, der søger finansiering  til innovative projekter og teknologier, der befinder sig på et kommercielt stadie. EIB har særligt fokus på tre områder: sundhed, fremtidige teknologier (f.eks. robotteknologi, kvanteteknologi) og bæredygtig infrastruktur.

Der er primært tale om låneproduktet venture debt, som er målrettet virksomheder, der allerede har sikret sig egenkapital fra en venturekapitalfond. Minimumsfinansiering er omkring 5 mio. EUR og kræver en tilsvarende mængde medfinansiering i form af egenkapital, tilskud eller konvertible låneinstrumenter.

EIB tilbyder også finansiering af demonstrationsprojekter i præ-kommercielle stadier i sektorer af strategisk betydning, disruptive teknologier og nye teknologier inden for klima-området.

EIB er EU’s bank og de tilbyder finansiering til både store virksomheder og SMV’er.  Med platformen InvestEU har de fået mulighed for at tilbyde mere risikovillig kapital til SMV’erne, som dette arrangement vil fokusere på.

Obs: Eventet er på engelsk.

Program:

Welcome
Sine Linderstrøm, Head of SMEs and Entrepreneurship, DI

Introduction to the European Investment Bank
Rasmus Lauridsen, Head of EIB Group Office Denmark

Growth Finance for Innovation
François Gaudet, Head of Thematic Impact Finance Operations unit Equity, New Product & Special Transaction department, EIB

Questions from the audience