Arrangement

Iværksætter, forebygger du stress?

Stress hos iværksættere er let en af de mest undervurderede og oversete nøgler til succes. Formår du at passe på dit mentale helbred undervejs på startup-rejsen? Kig forbi DI til fyraften og få inspiration og konkrete øvelser til at forebygge problemet og skabe den rette balance i dit liv.

Iværksætterlivet er benhårdt. Og alt for mange rammes af stress-symptomer. Derfor inviterer vi til en eftermiddag i DI, hvor du kan få både inpsiration og konkrete øvelser til at forebygge problemet.

Mød iværksætteren bag den mentale sundhedsplatform Healper, Andreas Aabo

Tænk hvis vi kan skabe startups uden stressede iværksættere. Hvor trivsel er et fælles ansvar, og ritualer for velvære og performance er indgroede i dagligdagen. Her fortæller Andreas, hvordan han selv blev ramt af stress, og hvordan man som iværksætter kan eksperimentere med fælles rammer og værdier, der giver mulighed for at gribe hinanden, inden vi falder.

Mød neuroforsker og tech-iværksætter, Armin Kavousi

Hvordan kan du komme en presset hverdag til livs? Armin vil understøtte eftermiddagen med evidensbaseret information og konkrete øvelser til at afstresse og finde ro. Undervejs vil du blive tilbudt at få målt din hjerneaktivitet for at validere hele formålet - nemlig at hjælpe iværksættere med stress.