Webinar

Webinar: Sæt pris på din startup

Skal du have tilført kapital til din startup, skal du vide, hvad den er værd. Dette webinar giver dig overblik over metoder, begreber og faldgruber i den svære værdiansættelse.

Hvis du vil være velforberedt til dialogen med investorer, långivere eller nye partnere, skal du kende værdien af din virksomhed. Men når virksomheden stadig er under kommerciel opbygning, og der endnu ikke er genereret en positiv indtjening at tage udgangspunkt i, kan det være svært at ramme det rigtige niveau. Der kan være langt mellem dine drømme om virksomhedens værdi og den værdi, investoren ser i virksomheden her og nu.

På dette webinar gennemgår Jacob Erhardi fra EY de vigtigste metoder og begreber, der anvendes til at værdiansætte startups. På baggrund af en helt ny undersøgelse af mere end 600 succesfulde europæiske og amerikanske virksomheder indenfor sektorerne Health Care og Information Technology, over perioden fra 1983 og frem til 2018, får du et indblik i udviklingen i de væsentligste finansielle værdiskabende faktorer for virksomheder fra tidspunktet for opnåelse af proof of concept.

Jacob Erhardi er partner i EY’s Transaction Advisory Services og ansvarlig for Valuation, Modelling & Economics i Danmark. Han har i 20 år assisteret kunder med værdiansættelse, M&A samt finansiel og strategisk rådgivning.

Michelle Puck Nielsen

Praktisk ansvarlig

  • Direkte +45 3377 4605
  • Mobil +45 2184 3397
  • Send e-mail  

Anders Sparre

Fagligt ansvarlig

  • Direkte +45 3377 3973
  • Mobil +45 2627 2494
  • Send e-mail