Kursus

Kom i gang med AI og ChatGPT

ChatGPT er på alles læber lige nu og kan være et vigtigt værktøj at overveje for virksomheder på flere områder.

Det lærer du på kurset

På dette kursus om kunstig intelligens (AI) og GPT (Generative Pre-trained Transformer) introduceres du til konceptet med AI og GPT og deres anvendelsesmuligheder og krav til brug. Kurset vil også dække risici og valgmuligheder i forhold til AI-løsninger samt give dig praktiske eksempler på anvendelsen af ChatGPT inden for forskellige arbejdsområder. Endelig får du mulighed for at øve dig i "Prompt Engineering", der kan anvendes til at drage fordele af GPT's evne til at assistere med forskellige opgaver, herunder arbejde med virksomhedens dokumentation, kundesupport og oplæring af nye medarbejdere.

Kurset giver dig en grundlæggende forståelse af AI og GPT samt muligheden for at eksperimentere og lære at udnytte ChatGPT som en praktisk og effektiv hjælp i dit daglige arbejde samt et indblik i, hvad der kan forventes inden for området fremadrettet.

Undervisere

På kurset underviser Mads Voigt Hingelberg og Jarle Kondrup fra InnovationLab, som begge har et dybdegående kendskab til Big Data og værdiskabelse af kunstig intelligens i organisationer.

Mads er tidligere Big Data ansvarlig for eBay Classifieds og nu medstifter og partner i InnovationLabs enhed for AI og Big Data, hvor han har ansvaret for produkter omkring værdiskabelse med data og AI i organisationer.

Jarle har mange års erfaring som foredragsholder, hvor han gør AI og den digitale udvikling relevant og interessant ved at koble den til moderne forretningsmodeller og menneskelige værdier.

Kursets indhold

    • Introduktion til kunstig intelligens og GPT

    • Risici og valg af AI løsninger

    • Chat GPT som din assistent

    • Anvendelse af Chat GPT i praksis

    • Fremtidsperspektiver

Målgruppe

Kurset er for ledere, fagfolk, eksperter og beslutningstagere på tværs af brancher og organisationer. Kurset er udformet til at være tilgængeligt for både tekniske og ikke-tekniske fagfolk, der ønsker at udforske AI og GPT's anvendelser i deres respektive fagområder.