Online kursus

Tillidsrepræsentanter – Industriens Overenskomster

Det er essentielt at kende de regler, der gælder for samarbejdet med tillidsrepræsentanten. Få styr på, hvad der gælder for valg, udlevering af oplysninger, uddannelse og meget mere.

For at sikre det bedste samarbejde med tillidsrepræsentanterne, er det vigtigt at kende de rammer og regler, der for samarbejdet. Har du styr på, hvordan man vælger en tillidsrepræsentant, og hvornår tillidsrepræsentanten har ret til at komme kursus? Ved du hvornår tillidsrepræsentanten lønnes af virksomheden for tillidsrepræsentantarbejde og hvor honoraret fra forbundet dækker.

På dette kursus for du et grundigt indblik i alle de regler der gælder for tillidsrepræsentanten. Herunder hvilke rettigheder tillidsrepræsentanten har til at deltage i møder i og uden for arbejdstiden, hvordan du skal gribe ind, hvis samarbejdet ikke fungere og hvilke aftaler der kræver accept fra en tillidsrepræsentant.

Forløbets opbygning

Vi gennemgår alle reglerne i overenskomsten og en masse forskellige scenarier.

På kurset gennemgår vi:

  • Valg af tillidsrepræsentanter
  • Fællestillidsrepræsentanter
  • Uddannelse
  • Opgaver
  • Møder med ledelsen
  • Opsigelse
  • Stedfortrædere
  • Mm.

Det lærer du

Du bliver klædt på, så du kan tage en bedre dialog med tillidsrepræsentanten om de opgaver, der ligger i at være tillidsrepræsentant. Du får også kendskab til virksomhedens forpligtelser i forhold til tillidsrepræsentanten.

Målgruppe

Kurset er for dig, der er i en virksomhed, hvor I har en tillidsrepræsentant, der er repræsentant for medarbejdere omfattet af Industriens Overenskomst eller Industriens Funktionæroverenskomst.

Online undervisning

Dette online-forløb foregår via Microsoft Teams. Du kan logge på kurset fra din pc, tablet eller mobil via et link, som du får tilsendt via en outlook indkaldelse. Du skal sikre, at du har en stabil netforbindelse. Det er en fordel, hvis du har mulighed for at anvende headset, da det forbedrer lydkvaliteten. Du skal tilslutte dit webkamera. Sørg for, at du kan logge på Microsoft Teams inden, modulet starter.