Onsdag d. 7. december imellem kl. 15-20 kan du ikke tilmelde dig kurser eller arrangementer. Det skyldes opdatering til DI's systemer. Vi beklager ulejligheden.

Arrangement

Inspirationsmøde: Kom godt i gang med Verdensmålene og CO2-måling med Ammeraal Beltech Modular

Optimér din konkurrenceevne med bæredygtighed og kom hurtigt og godt i gang med CO2-måling – og hør om konkrete tiltag fra Ammeraal Beltech Modular A/S.

Stigende kundekrav, ændrende forbrugspræferencer og mulige lovændringer betyder, at strategisk arbejde med bæredygtighed samt måling og reducering af en virksomheds klimapåvirkning hurtigt kan blive kritiske faktorer i konkurrencedygtighed og fremtidssikring af virksomheder – store som små. DI afholder derfor inspirationsmøder rundt i landet i løbet af efteråret.

Her får du viden om, hvordan du kommer i gang med den bæredygtighedsagendaen, og vi zoomer ind på, hvordan du gør din virksomhed ’klimaklar’.

Du bliver klog på:

 • hvordan man kan komme i gang med at beregne din virksomheds CO2 aftryk
 • hvordan man strategisk kan arbejde med Verdensmålene
 • hvordan UN Global Compact kan inspirerer til din virksomheds arbejde med den brede bæredygtighedsdagsorden samt få gode råd fra Erhvervshusene til finansieringskilder.

Du får også inspiration fra andre virksomheder, der arbejder strategisk med bæredygtighed, og nogle der har været igennem processen med at beregne deres CO2 aftryk og igangsat reduktionstiltag. På dette inspirationsmøde vil vi tage udgangspunkt i en case fra Ammeraal Beltech Modular A/S.

Sammen skal vi skabe en bæredygtig og grøn omstilling - så kom og hør mere på DI’s in-spirationsmøder, der bliver holdt i hele landet.

Program

  • Hvordan kommer man i gang med CO2-måling?

  • Inspirationsoplæg fra Klimaklar virksomhed

  • Hvordan arbejder man strategisk med Verdensmålene?

  • UN Global Compact – Science Based Targets

  • Erhvervshuset – finansiering

Anne-Louise Graves Sandby-Møller

Anne-Louise Graves Sandby-Møller

Chefkonsulent

Anne Zaff

Anne Zaff

Chefkonsulent