Webinar

Stærke arbejdsfællesskaber i en coronatid

Coronakrisen ændrede på et kort øjeblik verden – og ændrer den til stadighed. Medarbejdere og ledere må tænke i nye måder at løse arbejdsopgaverne på. Deltag i webinaret og få nyttig viden og redskaber til at skabe stærke arbejdsfællesskaber på din arbejdsplads.

Coronakrisen ændrede på et kort øjeblik verden – og ændrer den til stadighed. Medarbejdere og ledere må tænke i nye måder at løse arbejdsopgaverne på. På flere arbejdspladser er arbejdsfællesskaberne brudt op. Nogle ansatte skal arbejde hjemmefra og løse arbejdsopgaverne på distancen, mens andre møder ind i en forandret verden. Usikkerheden og bekymringerne for fremtiden kan være mange - både i forhold til produktionen, egen funktion og selve organisationen.

På dette webinar arrangeret af TekSAM sætter vi fokus på, hvad AMR, TR og arbejdsmiljøledere hver for sig og ikke mindst sammen kan gøre for at skabe stærke arbejdsfællesskaber, fokuseret opgaveløsning og trivsel i en ekstraordinær tid og tage hånd om mistrivsel, hvis den opstår.

Vi kommer omkring følgende emner:

  • Kriser, der udvikler sig, og hvorfor forskellige personer reagerer forskelligt på forskellige tidspunkter
  • Forandringer og uforudsigelighed - få arbejdsfællesskabet godt igennem
  • Mathed i relationerne og hvordan I kan revitalisere dem
  • Samarbejd fokuseret om arbejdsopgaverne i en krisetid – gør den tavse viden talt
  • Distancearbejde og trivsel på distancen

Deltagerne får viden og konkrete redskaber. Der trækkes bl.a. på et omfattende forskningsprojekt om trivsel og arbejdsfællesskaber under coronakrisen.

Underviser: Ph.d Malene Friis Andersen, autoriseret psykolog og forsker.

Webinaret er overstået

Afspilning af webinar kræver login

Login her