For at skabe tryghed for vores gæster i Industriens Hus og DI's øvrige lokationer, indføres krav om coronapas og mundbind for alle gæster i forbindelse med kurser og arrangementer. Læs mere om retningslinjerne

Webinar

Webinar om den globale turisme efter COVID-19 og dens betydning for Danmark

Start dagen med ny input og viden! Onsdag den 10. november inviterer Dansk Industri og Deloitte til webinar for virksomehder og aktører inden for turise- og oplevelsesøkonomien.

Deloitte Economics har udarbejdet analysen Den globale turisme efter COVID-19 og dens betydning i en dansk kontekst for Dansk Industri. Analysen er blandt andet baseret på en ny model for den globale turismes udvikling, der er udfærdiget af Deloitte.

Hør Majbritt Skov, partner og cheføkonom i Deloitte og ansvarlig for analysen, fortælle om rapporten og dens resultater. Majbritt vil blandt andet give et indblik i udviklingen i den nationale og globale turisme, de væsentligste drivere for vækst i turisme- og oplevelsesindustrien og give Deloittes bud på tre scenarier for fremtidens turismeudvikling efter COVID-19.

Webinaret afsluttes med spørgsmål fra deltagerne.

Seancen modereres af underdirektør Henriette Søltoft.