Webinar

De unge lærlinge – hvem er de?

Generation Z og Alpha. Det er de generationer, der enten er godt i gang på erhvervsuddannelserne eller på vej ind på dem. Og deres tilgang til arbejde, uddannelse og autoriteter udfordrer mange virksomheder. Derfor har vi valgt at fokusere på de unge lærlinge på dette webinar.

Foto: © Ida Kamille Jerlang, Colourbox

Vi ved, at mange virksomheder oplever det som svært at forstå og samarbejde med de unge fra generation Z og Alpha. Derfor dykker vi på dette webinar ned i, hvem de unge lærlinge er, hvorfor de arbejder og reagerer, som de gør, og hvorfor det kan være svært for virksomheder at få dem godt om bord og integrere dem i dagligdagen.

Samtidig kigger vi også på, hvordan de unge er en kæmperessource, hvis man blot er nysgerrig og gør sig umage med at forstå dem.

Hvad ved vi om de unge?
På webinaret møder I Camilla Saebel, som er direktør på FGU Hovedstaden. Camilla har mange års erfaring med de helt unge lærlinge og elever fra sin tid som rekrutteringsdirektør på den store erhvervsskole Next.

Camilla vil præsentere de karakteristika og tendenser, der kendetegner generation Z, og hun vil komme med gode råd til, hvordan virksomheder bedre kan forstå og samarbejde med de unge, og hvordan man kan håndtere deres reaktionsmønstre effektivt. Så lærlingene bliver i virksomheden og trives med det.

Sådan kan virksomheder arbejde med generationsledelse
I møder også Line Andersen, som er HR-manager i Andersen Biler. Line og hendes kolleger arbejder målrettet med at forstå og imødekomme de unge lærlinge, med at knytte dem til virksomheden og med at skabe gode lærlingeforløb, som både virksomhed, kolleger og lærlinge er glade for. 

Webinaret er designet til jer, der uddanner lærlinge og elever. Formålet med webinaret er at give jer redskaber til at opnå bedre kommunikation og samarbejde med de unge, så I kan sikre en mere produktiv, motiveret og glad generation af lærlinge.

Webinaret er overstået

Afspilning af webinar kræver login

Login her
Heike Hoffmann

Heike Hoffmann

Chefkonsulent

Fagligt ansvarlig

Mischa Bundgaard

Mischa Bundgaard

Koordinator

Praktisk ansvarlig