For at skabe tryghed for vores gæster i Industriens Hus og DI's øvrige lokationer, indføres krav om coronapas og mundbind for alle gæster i forbindelse med kurser og arrangementer. Læs mere om retningslinjerne

Webinar

Kinas nye femårsplan

Deltag i onlinemøde om Kinas nye femårsplan - og hør om muligheder og udfordringer for danske virksomheder, fredag 9. april 2021.

Kina har netop afsluttet det årlige parlamentariske forum, som danner ramme om alle væsentlige beslutninger i Kina. I år vedtog man bl.a. Kinas 14. femårsplan, som skal sætte retningen for Kinas økonomiske udvikling over de næste fem år. Planen udstikker de satsningsområder, som kinesiske virksomheder vil forfølge i de kommende år. Dermed fortæller planen både noget om de øgede markedsmuligheder, som danske virksomheder kan få i Kina, men også om den øgede konkurrence man risikerer at løbe ind i, både i Kina og på de globale markeder. Som dansk virksomhed er der derfor alt mulig god grund til at kende lidt til indholdet af femårsplanen.

På den baggrund inviterer DI til webinar fredag den 9. april kl. 9.00 - 10.00, hvor DI’s Kina-chef i Shanghai, Peter Bøgh Hansen, vil ridse indholdet af femårsplanen op og fortælle , hvad den kan komme til at betyde for danske virksomheder. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål og komme med kommentarer undervejs.

Program:

09.00 Velkommen ved Peter Bay Kirkegaard, seniorchefkonsulent i DI’s internationale afdeling og moderator

09.05 Kinas 14. femårsplan – hvad betyder den for danske virksomheder? Peter Bøgh Hansen, DI’s Kina-chef

09.30 Q&A

10.00 Tak for i dag