Webinar

Forskellige arbejdstidsformer for medarbejdere omfattet af Industriens Overenskomst

Har du svært ved at planlægge din produktion eller vil du opdateres på de forskellige former for arbejdstid der er på Industriens Overenskomst?

Foto: GettyImages

Webinaret er overstået

Optaget webinar vises her på siden 23.06.2021 17:00

Har du svært ved at planlægge din produktion eller vil du opdateres på de forskellige former for arbejdstid der er på Industriens Overenskomst?

Så har du mulighed for at tilmelde dig et webinar om de forskellige former for arbejdstid, der gælder for medarbejdere ansat i henhold til Industriens Overenskomst.

Dette webinar er nummer 5 i en webinarrække om hvordan virksomhederne kan optimere medarbejdernes arbejdstid og betaling. Du kan naturligvis deltage i webinaret, selvom du ikke har deltaget i de andre i rækken.

Webinarerne tager udgangspunkt i de problemstillinger, der typisk giver virksomheden udfordringer, hvad angår håndtering af arbejdstiden.

Webinarerne indeholder både en gennemgang af de regler, der er gældende i forhold til den konkrete problemstilling samt gode råd til, hvordan problemstillingen kan håndteres så optimalt som muligt.

På webinaret vil vi stille skarpt på de forskellige muligheder i Industriens Overenskomst.

Det er DI’s personalejuridiske specialister, der vil give et overblik over reglerne. Der vil der være mulighed for at stille spørgsmål i chatfunktionen under webinaret.