Webinar

MR Inspirations-Lab: Nu skal vi kigge fremad

På den anden side af coronakrisen skal fællesskaber genopbygges, og de store digitale fremskridt skal fastholdes til at skabe resultater til og sammen med kunderne. Hvordan har vores ledelsessituation ændret sig, og hvordan får du dine medarbejdere godt tilbage på arbejdspladsen efter corona?

Webinaret er overstået

Afspilning af webinar kræver medlemsskab af: DI

Login her
Foto: Getty Images

The roaring 20s

I 2021 skal managementrådgiverbranchen kigge fremad, og forretninger skal slå ind på vejen væk fra coronasituationens hængedynd.

Det er en langstrakt rejse, der nu har varet siden marts 2020, men det er også en rejse hen mod det, som The Economist i sin leder medio januar 2021 har udråbt til ”The roaring 20s” med digital innovation og andre landvindinger.

Det er nu, at managementrådgiverbranchen skal gribe og bruge mulighederne i alt det, vi har lært og udviklet i lyntempo siden marts 2020 – som virksomheder og som medarbejdere og opfindsomme kolleger.

Vi skal navigere kompasset i den nye ledelsessituation, vi alle er havnet i og sætte fokus på genopbygning af motivationen og fællesskabet.

Vi skal med andre ord genfinde og genopfinde os selv og vores organisationer.

Digitalt Inspirations-Lab

Deltag i MR’s digitale Inspirations-Lab for alle branchens medlemmer.

Vi står klar med et tætpakket, dynamisk program med masser af involvering, inspiration, interview, live-polls og udfordrende tête-à-tête.

  • Velkomst og opstart

  • Tête-à-tête

   Bestyrelsesformand Henrik Horn Andersen, Implement og branchedirektør Katrine Ellersgaard Nielsen kigger fremad

  • Inspirationsoplæg

   International insights – a year into the pandemic (in English) v/ Fergus Navaratnam-Blair, Producer - Thought Leadership, Source Global Research, London.

  • Tête-à-tête

   Hvilke nye bevægelser ser vi i samspillet mellem vores virksomheder og kunderne – både offentlige og private? v/ Jonas Groes, EY & Brian D. Jacobsen, Valcon. Interviewer: Pernille W. Lauritsen, Mindjuice

  • Inspirationsoplæg

   Hvad kan vi se frem til, når vi vender tilbage og reboarder vores organisation efter COVID-19? Vi vender ikke bare tilbage – vi vender ”frem” mod en ændret fremtid v/ Anne Krogh Nielsen, Implement

  • Inspirationsoplæg

   Personligt lederskab: Hvilke (nye) pejlemærker ser vi inden for lederskab? v/ Pernille W. Lauritsen, Mindjuice

  • Afrunding og sidste skarpe spørgsmål

   v/ Henrik Horn Andersen, Implement, bestyrelsesformand og Katrine Ellersgaard Nielsen, branchedirektør. Interviewer: Pernille W. Lauritsen, Mindjuice

HOLD DIG OPDATERET

Modtag  DI Managementrådgivernes nyhedsbrev og få information om consultingbranchen, seneste nyt fra den politiske scene, analyser, faglig inspiration og relevante arrangementer.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her