Webinar

Sådan bliver de offentlige opgaver fremrykket!

Få overblik over vejen igennem udbudsreglerne, så offentlige opgaver hurtigt kan komme i ordrebogen hos virksomhederne. Og hør, hvordan virksomheder kan komme i betragtning til de fremrykkede opgaver på dette webinar fredag den 24. april

Anlægsloftet over kommunerne er ophævet. Det betyder, at kommuner kan fremrykke anlægsopgaver, og dermed placere flere ordrer hos virksomheder end normalt. Samtidig barsler offentlige aktører med at fremrykke vare- og tjenesteydelseskontrakter. Det hjælper med at holde hjulene i gang hos erhvervslivet og holde hånden under arbejdspladser.

Kommuner og andre offentlige ordregivere kan ikke frit tildele kontrakter til virksomheder. De skal følge udbudsreglerne. Udbudsreglerne er fleksible og muliggør, at mange fremrykkede projekter kan sættes hurtigt i gang. For at få kontakterne, skal virksomheder dog bringe sig i spil på den rigtige måde og i de rigtige fora.

På dette webinar sætter DI fokus på, hvordan offentlige kontrakter kan blive udbudt og tildelt hurtigt, og hvordan virksomheder kan komme i betragtning processen.

Temaer:
• Disse opgaver fremrykkes
• Udbudsreglerne kort fortalt
• Mulighed for hurtig tildeling af mindre kontrakter
• Virksomhedernes vej til fremrykkede kontrakter (udbudsplatforme mm.)

Webinaret er relevant for ledere, contract managers og medarbejdere i tilbuds-/ salgsfunktioner, som håndterer kontrakter med offentlige kunder og afgiver tilbud på nye kontrakter. 

Oplægsholdere på webinaret er partner og advokat Annelouise Dalgaard Pedersen, Horten og chefkonsulent Laura Svaneklink, DI.

Webinaret varer ca. 40 minutter.