Webinar

Workshop: Kender du typen? Forstå dit publikum – og nå ud til nye gæster!

Dansk Industri og Epinion afholder workshop for kultur- og oplevelseserhvervet om de danske oplevelsessegmenter og deres markedspotentialer.

På workshoppen vil I blive introduceret til og guidet i brugen af værktøjet ''Sådan oplever danskerne'' og få hands-on erfaring med, hvordan man i praksis anvender segmentering som et redskab med udgangspunkt i jeres organisation.

Se en introduktion til ''Sådan oplever danskerne'' i nedenstående video. 

''Sådan oplever danskerne'' hjælper aktører, der arbejder med markedet for oplevelser, med at identificere, prioritere og forstå relevante – og ikke mindst irrelevante – segmenter for netop jeres organisation.

Efter workshoppen vil I være rustet til at arbejde med segmenter som en tilgang til markedet.

Workshopsne varer 3 timer og bliver afviklet digitalt over Zoom. De består af en variation af oplæg, digital involvering, mindre gruppesamtaler, refleksion og fælles opsamlinger.

Programmet består af følgende punkter.

  • Præsentation af Sådan oplever danskerne – fokus på segmenter og potentialemål

  • Lær et kende og forstå segmenterne – kender du typen?

  • Hvordan du bruger materialet - indføring i rapporten som et værktøj

  • Vælg jeres segmenter


Baggrund
Baggrunden for seminaret er den nye rapport, Sådan oplever danskerne – en segmentering af danskerne til aktører, der arbejder med markedet for oplevelser, udarbejdet af Epinion for Dansk Industri. Rapporten udfolder på baggrund af interviews med 5.000 danske kulturbrugere 11 segmenter og deres markedspotentialer for en række forskellige oplevelsestilbud, som f.eks. museer, forlystelsesparker, biografer og festivaler.

Kontakt
Har du spørgsmål til workshoppen, program og afvikling, kontakt da Senior Manager i Epinion, Mille Marcussen, på 5114 3187 eller mma@epinionglobal.com.

Har du spørgsmål til tilmelding eller betaling, kontakt da chefkonsulent i Dansk Industri, Lasse Fridberg Bilstrup, på 2467 6508 eller lafb@di.dk.

Anne Rosted

Anne Rosted

Koordinator