03.11.23 DI Digital Nyheder

Har du styr på den data du bruger til din AI-model? Hvis ikke, så kom med til årets anden TechDIalog den 28. november

Udviklingen og brugen af AI buldrer derudaf, men den kunstige intelligens er kun lige så klog, som de data modellen trænes på. For at lykkes med brugen af AI, er det nemlig ikke blot et spørgsmål om en plug-and-play-løsning, men om at sikre den rette kombination af data bliver anvendt. Alt dette kan du blive klogere på den 28. november når TechDIalog for anden gang åbner dørene op.

2023 har unægteligt været året, hvor AI-bølgen har taget verden med storm. Efter lanceringen af ChatGPT og Bard, har verdenen trådt et skridt dybere ind i digitaliseringens mange muligheder, og det stiller helt nye krav og forventninger til dig som medarbejder og virksomhedsejer.

Som bekendt findes der ikke noget, der hedder dårligt vejr, kun dårlig påklædning. Og det samme gælder for AI-modeller. Det er nemlig helt afgørende, at du har styr på, hvilken data du bruger til din AI-model. Det er blandt andet overvejelser om etik, bias, modelpræcision og meget mere, som du som medarbejder skal have styr på.

Alt dette vil vi drøfte til DI’s faglige fællesskab, TechDIalog, den 28. november kl. 9.00 – 10.30, når Inspari, 2021.ai og Københavns Lufthavn giver deres indblik i deres overvejelser, udfordringer og learnings med sammenhængen mellem AI og data. Hør blandet andet 2021.ai fortælle nærmere om, hvordan du kan levere på dine AI-ambitioner, og Inspari fortælle om, hvilke overvejelser du skal gøre dig som medarbejder, når du skal udvælge datasæt. Afslutningsvis vil Københavns Lufthavn give et dybdegående indblik i, hvordan de er kommet i gang med at bruge generativ ai, og hvilke udfordringer og muligheder det har bragt.

Hvad er techdialog

TechDIalog er DI Digitals nye forum, hvor vi rejser udfordringer og muligheder i branchen. Formatet i TechDIalog er uformelt og nede på jorden, hvor alle medlemmer er velkomne.

Relateret indhold