16.08.23 DI Digital Nyheder

Få sidste nyt inden for offentlig digitalisering, govtech og healthtech

DI Digitals ”govtech-calls” er kommet godt i gang, og vi er nu nået til 5. episode, hvor vi blandt andet får besøg af KOMBITs direktør Kristian Vengsgaard , der vil fortælle om deres nye strategi.

Vil du følge med i, hvad der sker inden for offentlig digitalisering, govtech og healthtech i Danmark og på europæisk niveau, så er DI Digitals ”Govtech-Calls” et godt sted at holde sig opdateret.

Et ”Call” er et kort virtuelt netværksmøde, hvor vi hver måned inviterer interessante gæster og tager fat i aktuelle emner inden for offentlig digitalisering, govtech og healthtech i Danmark såvel som på europæisk niveau.

På de foregående Calls har vi haft besøg af blandt andet Digitaliseringsstyrelsen, Erhvervsstyrelsen, KL, Digital Hub Denmark samt Udenrigsministeriets Trade Councils i Haag og München.

Call #5: Ny strategi i KOMBIT og fokus på den kommende Interoperable Europe Act
På vores Call d. 29. august får vi besøg af KOMBITS direktør Kristian Vengsgaard, der vil fortælle om deres nye strategi. Ligeledes deltager Martin Brynskov fra DTU Compute og Magnus Møller Elkjær fra Digitaliseringsministeriet, der vil fortælle om den kommende Interoperable Europe Act med fokus på, hvorfor det er noget vi skal interesse os for, samt hvilken betydning den kommer til at få for leverandører til den offentlige sektor. Endelig har vi også denne gang fokus på eksport, hvor vi skal høre lidt om mulighederne på det serbiske marked  - med fokus på et e-health-event senere i Beograd, hvor Udenrigsministeriet vil sætte fokus på danske erfaringer.

Forum for govtech og offentlig digitalisering er åbent for alle medlemmer af DI Digital, der beskæftiger sig med levering af digitale løsninger til offentlige kunder. Medlemmerne spænder bredt fra mindre lokale start-ups til store internationale virksomheder.

Læs mere om forum for govtech og offentlig digitalisering her.

Aktører fra den offentlige sektor er også velkommen.

hvad betyder govtech?

Begrebet govtech dækker over digitale og teknologiske løsninger, der løfter og nytænker de offentlige opgaver og services til gavn for hele samfundet og åbner vækst- og eksportmuligheder for involverede iværksættere og virksomheder

Relateret indhold