19.12.23 DI Digital Nyheder

AI i Europa: Deltag i konkurrencen og vær med til at præge Europas fremtid inden for AI

Arbejder din virksomhed på at udvikle ambitiøse strategier til generativ AI? Er du en startup eller SMV med ekspertise inden for opbygning af store sprogmodeller? Så skynd dig at ansøge til The LARGE AI GRAND CHALLENGE, hvor din virksomhed har mulighed for at vinde en pengepræmie på hele €250.000!

Store multimodale sprogmodeller, som fx OpenAI’s GPT-4 og Metas LLaMA 2, repræsenterer en revolution inden for kunstig intelligens – generelle AI-systemer, der uden større ændringer kan tilpasse sig forskellige områder og opgaver. Disse modeller bærer en enorm mulighed for at transformere hele industrier. Det er afgørende at Europas virksomheder mestrer dette område, for at øge konkurrenceevnen for europæiske SMV’er.

AI Grand Challenge er et initiativ fra EU Kommissionen, der giver fire startups og/eller SMV’er med fokus på AI, mulighed for at vinde adgang til de europæiske supercomputere, LUMI og Leonard og derudover modtage et økonomisk bidrag på €250.000.

Målet er klart
Formålet med konkurrencen er først og fremmest at fremme udviklingen af store AI-modeller i Europa, samt øge synligheden af Europas lederskab på dette område.

Large AI Grand Challenge belønner innovative startups og SMV’er, der formår at udvikle ambitiøse strategier og samtidig forpligter sig til at bygge I-modeller, der giver Europa en konkurrencemæssig fordel.

Skal din virksomhed være med til at forme fremtidens AI? Tilmeld din virksomhed senest den 16. januar.

Maria Helena Birkman Smith

Maria Helena Birkman Smith

Konsulent

  • Direkte +45 3377 3030
  • Mobil +45 4038 7766
  • E-mail mhbs@di.dk

Relateret indhold