20.12.23 DI Digital Nyheder

Hokus pokus, klimatech i fokus!

Arbejder din virksomhed med- eller bruger din kommune klimateknologi? Så er det her helt sikkert noget for dig! DI Digital og DigitalLead inviterer i samarbejde med KL til et spændende meet-up arrangement, der samler virksomheder og kommuner med et fælles mål om klimavenlige løsninger. Kom og vær en del af denne dynamiske begivenhed, hvor vi udforsker potentialet i klimateknologi og skaber forbindelser på tværs af sektorer for en mere bæredygtig fremtid.

I en stadig mere kompleks kamp mod klimaændringerne udvikler teknologien sig som en afgørende allieret. Begrebet klimateknologi har udvidet sin rækkevidde ud over traditionelle forståelser som vindmøller og solceller. I stedet udgør det nu en paraply, der omfavner et spektrum af teknologiske løsninger, herunder datadrevne metoder, digitalisering, IoT, smart teknologi og kunstig intelligens. Disse teknologier anvendes i systemer skræddersyet til at takle og afhjælpe klimaudfordringerne.

Hvad kan du forvente
Som kommune får du mulighed for at opnå indsigt i de seneste klimateknologiske løsninger på markedet, mens du som virksomhed vil kunne få indblik i følgende:

  • Forståelse for kommunernes behov
  • Inspiration fra interessante cases fra andre virksomheder
  • Muligheden for at præsentere din egen løsning
  • Chance for faciliteret speeddating med kommunale repræsentanter

At forstå klimateknologiens brede spektrum åbner døren for innovation og partnerskaber på tværs af sektorer og interessenter. Derfor er formålet med denne meet-up at skabe et rum, der fremmer netværk og dialog mellem marked og kommune, centreret omkring de behov og udfordringer, som kommunerne møder i omsætningen af deres klimahandleplaner til håndgribelige klimainitiativer.

Arrangementer er gratis og finder sted den 6. februar 2024 i København. Læs mere og tilmeld dig her.

Skrevet af:

Ida Kia

Kirstine Finnemann Arendal

Kirstine Finnemann Arendal

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3814
  • Mobil +45 5363 4517
  • E-mail kifa@di.dk

Relateret indhold