DI Energi

Vi sætter energibranchens vigtige rolle og vilkår på den politiske dagsorden. Derudover skaber vi synlighed for branchen både nationalt og internationalt, og styrker rammerne for vores medlemmers vækst og udvikling.

English

DI Energis årsdag 2024

Rasmus Dalberg Jørgensen
 1. Politisk interessevaretagelse

  I DI Energi varetager vi vores medlemmers interesser over for politikere og offentlige myndigheder og sætter energibranchens vigtige rolle og vilkår på den politiske dagsorden. Dette gøres blandt andet igennem høringssvar, kontinuerlig dialog med de politiske partier og gode relationer til trykte og digitale medier.

 2. Rådgivning og sparring

  Vi har engagerede og erfarne konsulenter, der kan give dig rådgivning og sparring på alt fra fjernvarme, overskudsvarme, biogas, vindenergi (på land og hav) til PtX, grøn brint, elnet og energieksport.

 3. Konferencer

  Vi afholder tre store konferencer igennem et år: 1) DI Energis Årsdag, 2) Green Energy Export Day og 3) Energipolitisk Konference, hvor vi hvert år inviterer en række nøgleaktører, politikere, beslutningstagere og virksomheder til at holde oplæg. Derudover afholder vi igennem et år mere end 15 mindre konferencer.

 4. Netværk

  Som medlem af DI Energi kan du gratis bliver medlem af tre netværk: Energinetværket, Innovationsnetværket og Markedsnetværket. Som en del af et af vores netværk, vil du få adgang til kompetent sparring med ligesindede så du kan udvikle og vækste din virksomhed. 

 5. Medlemsforeninger

  DI Energi har to medlemsforeninger: Bioenergy Denmark og Green Gas Denmark. Hver medlemsforening varetager den samlede værdikæde inden for den givne branche og har derfor egne vedtægter, bestyrelse og økonomi.

 6. Eksportfremstød

  Deltagelse i et eksportfremstød kan være afgørende for udvikling og vækst af din virksomhed. Vi hjælper dig med at afsøge dine eksportmuligheder ved at sammensætte et program, hvor du møder førende aktører, virksomheder, universiteter etc. inden for dit felt.

Troels Ranis blogger

Seneste nyheder om energi og klima

Troels Ranis

Troels Ranis

Vicedirektør

Lilian Larsen

Lilian Larsen

Chefsekretær

Louise Bank

Louise Bank

Teamleder

Sara Husum

Sara Husum

Konsulent

Green Public Affairs i Bruxelles

Kristian Nielsen

Kristian Nielsen

Seniorchefkonsulent

Biogas

Hans Peter Slente

Hans Peter Slente

Fagleder for grøn energieksport

Energieksport

Søren Mensal Kristensen

Søren Mensal Kristensen

Chefkonsulent

Vedvarende energi og partnerskaber for havvind

Henrik Skou

Henrik Skou

Seniorchefkonsulent

Brint og Power-to-X

Peter Fausbøll

Peter Fausbøll

Chefkonsulent

Energiinfrastruktur

Christina Graaskov Ravn

Christina Graaskov Ravn

Sekretariatsleder, Bioenergy Denmark

Camilla Bruun

Camilla Bruun

Konsulent

Kommunikation & Public Affairs

Oskar Buch Stæhr

Oskar Buch Stæhr

Studentermedarbejder

Johan Hegaard Liborius

Johan Hegaard Liborius

Studentermedarbejder