Ida Kamille Jerlang
18.04.24 DI Digital Nyheder

DTW24: Kom med til en af verdens største telekonferencer i København

Den 18.-20. juni får du en unik mulighed for at møde de skarpeste teleeksperter, når Bella Centeret forvandles om til et AI-teleparadis til Digital World Konference 2024 – en konference med over 3500 deltagere.

I DI er vi glade for endnu en gang at kunne kalde os partner for dette års Digital Transformation World Konference, som afholdes af organisationen TM Forum.

Til konferencen stilles der skarpt på tidens vigtigste dagsordener indenfor teleområdet med særligt fokus på AI. AI er indenfor de seneste år kommet på alles læber, og der kan i dag ikke sås tvivl om, at det er en teknologi, der er kommet for at blive.

Men selvom der er store forretningspotentialer i AI, er det alligevel svært for mange virksomheder at komme ordentligt i gang med at bruge teknologien.

Derfor er DWT24 en oplagt mulighed for virksomheder til at få viden om, hvordan AI kan være med til at gavne forretningen, og hvordan man kommer i gang.

Til konferencen vil du møde skarpe AI-eksperter fra verden over, der står klar til at gøre dig klog på AI’s mange muligheder.

Du kan læse mere og tilmelde dig her.

Bliv en del af startup programmet Next20

Teknologien er under konstant udvikling, og virksomheder skal hele tiden udvikle sig for at følge med. Derfor er vi i DI glade for, at vores medlemmer, som led i vores partnerskab med TM Forum, har fået den unikke mulighed for at ansøge om at deltage i det fire dages startup program Next20.

Next20 afholdes af TM Forum og har til formål at udvikle og styrke telestartups’ innovative løsninger.

Derfor skal du deltage 

Dagene vil være fyldt med spændende sessions, hvor du bliver klogere på telekommunikationens fremtid. Som deltager vil du bl.a. få mulighed for at:

 • Præsentere og promovere dine løsninger overfor tusinder af deltagere. 
 • Deltage i pitch-konkurrence, hvor den bedste løsning kåres som vinder af Next20. 
 • Få rådgivning og vejledning fra innovatører, investorer og eksperter. 
 • Nå ud til et relevant netværk, hvor du bl.a. vil blive delt på DTW24’s kanaler og få adgang til eksklusive netværksarrangementer.
Krav til deltagelse

Programmet henvender sig til startups, der beskæftiger sig med nye AI-teknologier eller effektivisering og vækst indenfor telekommunikation. Derudover skal startuppen leve op til følgende krav:

 • Den skal være founded fra 2019 eller frem. 
 • Den skal have et produkt, prototype eller løsning, der allerede er udviklet og gerne i brug. 
 • Produktet skal kunne præsenteres. 
 • Den skal have eksisterende kunder eller brugere, der angiver markedets interesse.

Ansøgningsfristen er den 30. april.

Se hvordan du søger her.

Hvem er TM Forum?

TM Forum er en sammenslutning af over 800+ globale virksomheder, der omfatter nogle af verdens største netværks- og kommunikationsudbydere.

Deres medlemmer inkluderer top 10 af netværks- og kommunikationsudbydere fra mere end 111 lande.

Formålet med TM Forum er at skabe et fællesskab, hvor medlemmer kan videndele på tværs, og sammen blive klogere på, hvordan man løse større samfundsudfordringer. 

Maria Helena Birkman Smith

Maria Helena Birkman Smith

Konsulent

 • Direkte +45 3377 3030
 • Mobil +45 4038 7766
 • E-mail mhbs@di.dk

Relateret indhold