04.04.24 DI Digital Nyheder

SMV:Digital åbner ny pulje: Søg tilskud til privat rådgivning på 100.000 kr.

Den 6. maj åbner SMV:Digital for en ny pulje, der tilbyder rådgivning og økonomisk støtte til din virksomheds digitale ambitioner. Find ud af, hvordan du søger.

Har du et ønske om at gøre data til en integreret del af din virksomheds forretning? Så kan du med fordel søge SMV:Digitals tilskud på 100.000 kr. til privat rådgivning.

Rådgivningen sigter mod at støtte din virksomhed i gennemførelsen af nytænkende projekter, som omfatter optimal udnyttelse af din virksomheds data.

F.eks. kan projektet omhandle, hvordan data kan bruges til at skabe overblik over, hvornår din virksomhed sælger udvalgte produkter, eller hvordan kunstig intelligens kan bruges til at generere nyt indhold på baggrund af eksisterende data.

Hvem kan søge?

For at komme i betragtning til puljen skal din virksomhed leve op til en række krav.

Virksomheden skal bl.a. have dansk CVR-nummer, være erhvervsdrivende og have en omsætning på minimum 2 mio. kr. i senest afsluttede regnskabsperiode.

Desuden er det et krav, at projektet omhandler anvendelse af virksomhedens data, samt at det bidrager til at realisere din virksomheds vækstambitioner.

Din virksomhed kan kun søge tilskud til ét projekt ad gangen.

Hvornår?

Puljen åbner for ansøgninger den 6. maj 2024 kl. 9.

Det er muligt at forudfylde SMV:Digital ansøgninger to uger inden puljen åbner.

Det er først til mølle-princip.

Hvordan søger jeg?

Det anbefales, at interesserede virksomheder først deltager i et webinar for at få mere information om puljen og ansøgningsprocessen. Ansøgningen kan udfyldes online fra den 22. april 2024.

Du kan læse mere om kravene og finde ansøgningsskabelon her.

Relateret indhold