25.05.22 DI Energi Nyheder

Baden-Württemberg – varme med dansk inspiration

I juni besøger en delegation af hele 25 borgmestre fra den sydtyske delstat Baden-Württemberg Danmark for at søge inspiration i danske erfaringer med fjernvarme og varmeplanlægning. Med inspiration fra Danmark har Baden-Württemberg pålagt den 100 største kommuner at udarbejde en varmeplan senest i 2023. Nu kommer borgmestrene så for at få indtryk af de mange muligheder, som grundig varmeplanlægning og øget brug af fjernvarme giver dem.

Mød borgmestrene

Ved møde i DI Energi den 14. juni kan du høre mere om ambitionerne hos de besøgende byer, og du kan dele dine erfaringer og løsninger med gruppen. Besøget er en del af det dansk-tyske myndighedssamarbejde, hvor et flerårigt fokus på samarbejde om fjernvarme med Baden-Württemberg nu har båret frugt i form af konkret lovgivning – og nu inspiration fra konkrete danske løsninger.

Følg med til Tyskland

En række danske energivirksomheder er allerede godt i gang i Baden-Württemberg. Lær af deres erfaringer og hør de konkrete mål og behov fra borgmestrene fra Mannheim, Tübingen, Baden-Baden, Leonberg og 20 andre delegerede i borgmesterdelegationen. For program, detaljer og tilmelding, se dette link.

Relateret indhold