28.02.24 DI Energi Nyheder

World Hydrogen Week kommer til København

København bliver centrum for verdens største brintkonference til efteråret. Flere end 3500 deltagere, 350 oplægsholdere og 900 virksomheder vil samles om at dele viden, erfaringer og planer for at sikre en grøn fremtid.

Grøn brint vil spille en vigtig rolle i fremtidens energiforsyning og i den grønne omstilling dels som et effektivt grønt brændsel, der kan erstatte fossile brændsler, og dels som et vigtigt led i en diversificeret og sikker energiforsyning. Denne kendsgerning er omdrejningspunktet for World Hydrogen Week, som løber af stablen fra den 30. september til 4. oktober i Bellacenteret i København.

Danmarks styrker på området i form af store mængder grøn strøm, fremsynede virksomheder, et stort eksportmarked syd for grænsen og en aftale om national brintinfrastruktur lige på trapperne gør os til en oplagt værtsnation. Produktionskapaciteterne og markederne for grøn hydrogen er endnu ikke modnet, men konferencen kan spille en vigtig rolle i at udbrede viden og erfaringer, der kan føre til branchens udvikling og skalering.

Sammen med Green Power Denmark og State of Green glæder vi os derfor til at byde velkommen til en hel uge med fokus på fremtidens grønne brændsler.

Du kan læse mere om World Hydrogen Week og tilmelde dig her.
Medlemmer af DI får 20 procent rabat ved tilmelding.

Relateret indhold