12.06.23 DI Fødevarer Nyheder

DI Fødevarer på Folkemødet

På torsdag tager DI Fødevarer til det solrige Bornholm for at deltage i Folkemødet.

Her skal vi fra DI Fødevarer selv deltage i adskillige debatter. Blandt andet skal vi debattere greenwashing og brug af genteknologier. DI har også igen i år sin egen scene på DI Hjørnet. Her står vi i DI Fødevarer endnu en gang bag en af debatterne på den store DI scene. I debatten ”Fødevare- og klimaambitioner” stiller vi spørgsmålet: Fødevarerne fylder meget i Danmarks klimaaftryk – hvordan står det til med at løse problemerne?

Det spørgsmål – blandt mange andre – stiller Mette Vibe Utzon, når CEO’s fra hhv. Arla, Danish Crown og Salling Group gæster DI Hjørnet fredag kl. 14.30 sammen med Connie Hedegaard. Læs mere om debatten og se det fulde program for DI scenen HER.

Vi er i DI Fødevarer også selv initiativtagerne til den store fælles fødevarescene ”SAMMEN OM MAD”. Her spiller debatterne om forbrug, sund livsstil og sunde fødevarer en central rolle i debatterne. DI Fødevarer er en ud af 17 partnere.

Forbrugerekspert Anne Glad er scenens moderator, og hun beskriver her tankerne bag SAMMEN OM MAD scenen:

Det fælles fokus der er fra de mange aktører på SAMMEN OM MAD scenen er en enestående mulighed for at både private og professionelle får øjnene op for de fælles løsninger og samarbejdsmuligheder, der findes for at bruge mad og måltider som løftestang til sundere liv.”

Scenen er ved Kampeløkke Havn, E13, og du finder det fulde program for scenen HER.

Kommer du til Folkemødet, inviterer vi i DI til fredagsbar kl. 20-22 på DI Hjørnet (F34) på hovedgaden i Allinge overfor Folkemødehuset, ligesom du og din organisation også er inviteret med til alle vores arrangementer.

Trine Karleby
Skrevet af:

Trine Karleby

Relateret indhold