01.12.23 DI Life Science Nyheder

AI-forordningen er på vej – er du klar?

Når den længe ventede europæiske regulering af kunstig intelligens træder i kraft, kommer det til at have konsekvenser for alle virksomheder, der arbejder med AI.

Skærpede regler for risikovurderinger, indrapportering til myndigheder og regulerede standarder vil præge hverdagen, og forordningen vil komme til at ændre hele måden hvorpå kunstig intelligens implementeres, anvendes og udvikles i hele Europa.

De juridiske reguleringer vil ramme bredt, så mange life science-interessenter inden for eksport, distribution, udvikling og anvendelse vil blive påvirket af de nye rammer. Det er derfor afgørende at forstå den nye virkelighed, man som virksomhed skal tilpasse sig.

DI Digital afholder et webinar 12. december 2023 klokken 10:30-11:30, hvor du kan blive klogere på, hvad du skal være særligt opmærksom på for at overholde den kommende lovgivning. Derudover vil du blive præsenteret for, hvordan DI Digital selv arbejder med AI-forordningen samt et nyt AI-guidesæt, der kan støtte virksomheder inden for AI-feltet fremadrettet.

Deltagelse er gratis for medlemmer af DI Life Science.

Læs mere og tilmeld dig HER.

Relateret indhold