09.10.17 DIB Nyheder

Techtopia #21: Virtual reality skaber bedre forretning for industrien

VR giver bedre uddannede medarbejdere og rummer potentiale til besparelser og dermed bedre forretning. Siemens Wind Power viser vejen på konferencen Technomania.

Techtopia har været på Danmarks største industrimesse - HI Messen i Messecenter Herning og på messen  Technomania, hvor det vrimlede med robotter, kunstig intelligens og smart automatik.

På Technomania svælgede vært på Techtopia Henrik Føhns i det digitale rum, hvor vores krop normalt ikke kommer med ind. Men det gjorde den hos designeren Martine Jarlgaard, så Henrik Føhns kunne checke, om han er dum i nakken? Det skete i Martine Jarlgaards projekt  Meet Yourself lavet med Microsofts Mixed Reality.

Bagefter talte han med  Siemens Wind University om e-læring i virtual reality, der både er mere effektiv og billigere end traditionel efteruddannelse af medarbejdere.

Medvirkende

Martine Jarlgaard, designer
Peter Manniche Riber, Siemens
Kristian Emil Andreasen, Kanda

På Technomania svælgede jeg i det digitale rum, hvor vores krop normalt ikke kommer med ind. Men det gjorde den hos designeren Martine Jarlgaard, så jeg kunne checke, om jeg er dum i nakken? Henrik Føhns, Vært på Techtopia

Christian Hannibal

Christian Hannibal

Digitaliseringspolitisk chef

Relateret indhold