Den hybride arbejdsplads

Vi arbejder meget mere hjemmefra eller på farten, og vi løser langt flere opgaver ved at mødes online i stedet for at mødes fysisk. Hybridarbejde er nye miks af, hvor vi arbejder, og hvilken teknologi vi bruger til opgaven. Få inspiration og indsigt på DI’s guide til hybridarbejde.

Nyheder

 1. Hvad er hybridarbejde?

  Hybridarbejde er et miks af at arbejde på kontoret og fra andre lokationer samt kombinationen af at arbjede virtuelt og mødes fysisk. Den hybride arbejdsform muliggør en øget fleksibilitet i forhold til arbejdssted og -tid.

 2. I tæt samarbejde med medlemmerne

  Nye hybride måder at arbejde på tager form, og DI vil i samarbejde med medlemmerne samle viden og dele erfaringer om det hybride arbejde.

 3. Hybridarbejde favner mere end bare hjemmearbejde

  At arbejde hybridt handler om meget mere end hjemmearbejde. Det handler blandt andet om produktivitet, digitale kompetencer, work/life-balance, tiltrækning af arbejdskraft, større rekrutteringsflade og reducerede rejseomkostninger.

 4. No size fits all

  Hybridarbejde skal understætte forretningen og skabe værdi for virksomheden. Der er mange måder at arbejde mere hybridt på. Nogle øger fleksibiliteten og muligheden for hjemmearbejde, og andre gentænker f.eks. indretning og teknologi. Erfaringer peger på, at der ikke er én løsning, der passer alle.

Christine Secher

Christine Secher

Fagleder, Tværgående projekter & kommunikation, Future of Work

Anne Birgitte Lindholm

Anne Birgitte Lindholm

Seniorchefkonsulent