Gruppefoto med konferencedeltagerne

Foto: Mikael Mortensen
07.11.23 Brolæggerlauget Nyheder

Rekorddeltagelse på brolæggernes medlemskonference 2023

Med stor opbakning fra medlemskredsen har Brolæggerlauget i DI Byggeri netop afholdt deres årlige konference, hvor der blev talt uddannelse, bæredygtighed, materialeforsyninger, overenskomst, tidsstyring, motivation og fremtid.

Med 44 deltagere, som repræsenterede 27 laugsfirmaer, var der rekordstor deltagelse på Brolæggerlaugets årlige konference, som i år blev afholdt på Fjelsted Skov Hotel & Konference på Fyn. Og brolæggermestrene fik meget med sig hjem i posen fra det omfattende konferenceprogram.

- Det er meget opløftende at se den store opbakning og interesse fra vores medlemmer, udtaler oldermand Claus Johnsen, og fortsætter:

- Efter sidste års sløje tilmelding var det en rigtig bestyrelsesbeslutning at flytte konferencen til en geografisk central placering på Fyn. Desuden er det vigtigt, at vi fastholder et højt fagligt indhold, så alle kommer hjem med nye input og god motivation fra vores årlige møde.

Bestyrelsen: Oldermand Claus Johnsen, viceoldermand Carsten Grumsen, Michael Haugaard, Theis Sterndorff, Nicolai P.H. Svendsen, Kasper Thomsen

Foto: Mikael Mortensen

På programmet stod der både bæredygtighed og materialeforsyning, og Torben Enø Rasmussen fra stenleverandør Zurface gav et indblik i mulighederne for at bryde bornholmske sten. Han fortalte desuden om udfordringerne med at genbruge gamle sten, som ofte skal afrenses for bitumenemulsioner og betonrester.

Erhvervsjuridisk konsulent Celia Guldhammer fra DI gennemgik AB18-reglerne for rådgivernes og entreprenørernes forpligtelser i forbindelse med tidsstyring og -planlægning.

Konferencen blev afsluttet med et skarpt foredrag af tidligere cykelrytter og sportsdirektør Brian Holm, som fra de toppede brosten piskede en række vigtige motivationsfaktorer ind i brolæggermestrenes hverdag, så de fik nye redskaber til fortsat at motivere deres medarbejdere med positivitet og effektivitet.

Sportsdirektør Brian Holm afslutter konferencen med peptalk om motivation

Foto: Mikael Mortensen

Den efterfølgende festmiddag bød på en sjælden højtidelighed, hvor seniorerne og brødrene Jørn og Anders Jensen på baggrund af deres store og livslange engagement i brolæggerhåndværket blev udnævnt til æresmedlemmer i Brolæggerlauget.

Faglærer Nicolai Thorsen fortæller om uddannelsen og DM i Skills 2024

Foto: Mikael Mortensen

Bestyrelsesmedlem Kasper Thomsen fortæller om priskuranten

Foto: Mikael Mortensen

Seniorerne og brødrene Anders og Jørn Jensen udnævnes til æresmedlemmer

Foto: Mikael Mortensen

Konferencen afsluttes med festmiddag

Foto: Mikael Mortensen
Skrevet af:

Mikael Mortensen

Relateret indhold