ODU er international ekspert i blandt andet konnektorløsninger.

07.03.24 DAU Nyheder

Mød et nyt DAU-medlem: Q&A med ODU Denmark

Hos DAU byder vi nye medlemsvirksomheder varmt velkommen. Én af disse er ODU Denmark, som er verdensførende inden for konnektorløsninger. Vi har taget en snak med Kenneth Pedersen, Regional Sales Manager hos ODU om, hvad der rører sig i virksomheden netop nu.

Kenneth Pedersen, hvad er din rolle i ODU?

Jeg er konsulent på vores samlede program af interfaceløsninger, og i særdeleshed personen man taler med, når det gælder ODU’s modulære konnektorløsninger, hvor jeg både hjælper virksomheder med rette løsninger til at indgå i deres produkter, samt løsninger til test af deres produkter, både initial test og slut-test.

Kan du ganske kort beskrive, hvad ODU laver?

ODU’s laver kontakter, konnektorer og interfacesystem løsninger af meget høj kvalitet. Vi er en foretrukken leverandør, hvor høj driftsikkerhed er et krav, og nedetid ønskes reduceret til et absolut minimum. Overførsel af signaler, power, datakommunikation, væske/luft, fiber optic mv. kan ved hjælp af ODU’s modulære løsninger samles i ét stik. Derudover anser vi også vores cirkulære serier MINI-SNAP optimal til sensorer, samt vores AMC T med den fiber optiske ”Expanded Beam Performance” insert, som muliggør samling af 12 singlemodes i en insert (1 stik), som en fordelagtig stik løsning i produktionsmiljøer.

Er der noget, der optager jer i særlig grad lige nu?

Virksomheder som udvikler OEM-udstyr indenfor medico, millitær, green energy, test applikationer, samt til brug indenfor kritisk infrastruktur kender ODU særdeles udmærket, da pålidelige forbindelser i deres udstyr er et ufravigeligt krav. Det der optager os, er at vi i større grad får udbredt kendskabet til vores produkter, og fordelen i anvendelse af disse, til danske produktionsvirksomheder indenfor disse krævende segmenter.

Hvordan indgår automation i jeres virksomhed?

Jeg vil vende den lidt om, hvordan kan ODU’s løsninger indgå i automation i danske produtionsmiljøer. Hvis vi et øjeblik vender os mod vores naboland mod syd, så finder ODU’s løsninger anvendelse i den automatiske produktionsproces i Tyskland, eksempelvis indenfor Automotive, og selvfølgelig kan danske virksomheder, eksempelvis indenfor Pharma, opnå samme fordelle, da vores løsninger sikrer høj driftssikkerhed, og minimal nedetid.

Hvad er jeres største udfordring i virksomheden i øjeblikket?

Set i relation til DAU, er det at markedet bliver bekendt med deres reelle behov, i stedet for at gøre som man plejer, og igen igen bruge tid og penge på at udskifte tvivlsom kvalitet af konnektorer, i stedet for effektivt at bruge sin tid på sin Core Business.

Hvad vil I gerne have ud af jeres medlemskab i DAU?

At vi via DAU kan udbrede kendskabet til vores pålidelige kontaktteknologier, og tilføre process optimering og værdiforbedring til danske produktionsvirksomheder.

Relateret indhold