Værd at vide

Her får du overblik over relevante faglige områder, der understøtter brancheforeningens arbejde, når det gælder udfordringer inden for energi, uddannelse og arbejdsmiljø. Du kan også læse om, hvad medlemmer i DSBF får ud af deres medlemskab i støberibranchen.

Det siger vores medlemmer

Adm. direktør, Marianne Strauss, Nordsjællands Metalstøberi
"Medlemskabet af Danske Støberiers Brancheforening sikrer os information og opdatering inden for lovgivning, miljø og energi området, uddannelse m.m. Samtidig er det et uvurderligt netværk for sparring med vores kolleger i støberi branchen.”
 
Adm. direktør, Kristian B. Pedersen, Tasso A/S
"Tasso er medlem af Danske Støberiers Brancheforening, fordi det giver mening, at vi står sammen i branchen omkring vores fælles udfordringer såsom brancherelevant uddannelse til vores ansatte og for i fællesskab at arbejde for bedre rammevilkår for støberibranchen i Danmark."
 
Salgsdirektør, Dion Brun, Uldall Jernstøberi
"Uldalls Jernstøberi er medlem af Danske Støberiers Brancheforening, da vi i støberierne i Danmark har en fælles udfordring: Vi skal være de foretrukne støberier i Verden, når alle omkostninger er gjort op. Vi SKAL derfor være verdensmestre på alle parametre på nær bruttoprisen. For at nå sådan et mål, skal vi kende branchens trends og nyudviklinger og lære af hinandens succeser. Vi kender i brancheforeningen hinandens forcer og bruger hinanden i netværket både i og udenfor den officielle mødeaktivitet. Vi står desuden sammen om at bekæmpe vores 2 store fjender, som svækker vores konkurrencekraft over for vores udenlandske kollegaer; afgifter og metaltyveri."
 
Produktionschef, Henrik Johansen, Ferrodan A/S
”Danske Støberiers Brancheforening medvirker til, via netværk og samarbejde, at vi fortsat har et grundlag for støberier i Danmark.”
 
Produktionsleder, Allan Erik Hansen, C.C.Jensen A/S
"C.C.Jensen A/S er medlem af Danske Støberiers Brancheforening, da det giver adgang til ny viden samt med-indflydelse på områder som Energi, Arbejdsmiljø og Lovgivninger, samt vi ønsker at være en del af den samlede Støberi branche, som kan styrke sammenarbejde omkring niche produktion af høj kvalitet med veluddannet medarbejdere i Danmark."