Digitalisering

Mulighederne for at optimere produkter og processer gennem investeringer i ny teknologi iform af administrative robotter eller VR.

Find arrangement


Samarbejde

SMV:Digital

De små og mellemstore virksomheder kan nu få del i 25 millioner kroner til nye projekter om digitalisering. Pengene kommer fra regeringens program SMV:Digital,og skal give danske SMV’ere et digitalt løft.
Det er en helt unik chance for at få sat skub i den digitale udvikling, og det er der hårdt brug for i de små og mellemstore virksomheder i Danmark.

Læs mere og ansøg via linket her
 • 0

  mio. kr. i puljen

  De mange penge kommer fra regeringens program SMV:Digital, som åbner kassen fra i dag. Pengene skal give danske SMV’ere et digitalt løft. Puljen udmøntes først-til-mølle.

 • 0

  virksomheder har adgang til puljen

  Tilskudspuljen er målrettet små- og mellemstore virksomheder i størrelsen 5-249 ansatte, som har brug for hjælp til at igangsætte eller komme skridtet videre med digital omstilling af deres virksomhed.

 • 0

  mio. kr. til privat rådgivning om digitalisering og e-handel

  Der er store gevinster at hente for danske virksomheder ved at sælge deres varer via nettet. En analyse fra DI Handel viser, at virksomheder, der digitaliserer, har e-handel og eksport i gennemsnit tjener tre gange mere pr. medarbejder.

 • 0

  tusinde kr. vouchers

  Hver enkelt virksomhed kan i SMV:Digital søge om hjælp til at købe privat rådgivning om digitalisering, e-handel og e-eksport for op til 100.000 kr. Efter sommerferien åbnes der op for vourchers på 100.000 kr. sammen med mindre forløb og vouchers på 25.000 kr.

Relaterede nyheder