Netværk

Projektledere (Innovation)

Arbejder du med projektledelse indenfor produktudvikling, og søger du nye værktøjer til at få fremdrift i dine projekter? Få sparring, viden og inspiration i DI’s netværk for projektledere.

Foto: Getty Images

DI’s netværk for projektledere er for dig, der i en fremstillingsvirksomhed har ansvar for at lede projekter, der involverer fagspecialister, underleverandører eller produktionsplanlægning. I dette netværk kan du møde projektledere fra andre virksomheder, så du kan få sparring til dit arbejde og lære gennemprøvede og nye metoder at kende inden for projektledelse og -planlægning.

Vær på forkant med nye teknologier

I netværket er vi på forkant med nye teknologier, der kan få betydning for fremtidens produktionsformer. Vi sætter fokus på nye værktøjer inden for AI, VR, AR, IoT, 3D print og meget mere, så du hele tiden er opdateret på de teknologier, din virksomhed kan benytte sig af. 

Få et professionelt netværk på tværs af brancher

Netværket består af projektledere fra små såvel som store virksomheder inden for fremstillingsindustrien, så du vil få mulighed for at blive en del af et stærkt netværk af fagprofessionelle i din region, der går på tværs af brancher. Dette kan være en stor styrke for samarbejde med andre virksomheder i fremtiden.

Det får du:

 • Udvikling af dine faglige kompetencer som projektleder
 • Et stærk netværk på tværs af store og små virksomheder i din region
 • Kvalificeret, faglig sparring omkring dine konkrete projekter
 • Viden om nye innovative tiltag , du kan bruge i din virksomhed
 • Adgang til DI’s webinarrække ”Net Talks” og webinarer om faglige temaer

Sådan foregår det

Vi afholder 4 møder om året, der typisk starter kl. 12.00 og afsluttes med en middag. Mellem møderne vil du have adgang til en lukket, digital platform, hvor du kan sparre med de andre netværksmedlemmer. Vi afholder løbende  arrangementer og webinarer for alle DI’s netværk, som du vil få mulighed for at deltage i. Netværket er regionalt opdelt, så du vil blive en del af det netværk, der er tættest på dig og din virksomhed.

Eksempler på afholdte temaer

  • Robotter og designtænkning v. Designit

   Kom på virksomhedsbesøg hos Designit, der fortæller om deres tilgang til designtænkning, der er en metode som udfordrer den normale måde at tænke forretningsudvikling på. Derefter diskuterer vi mulighederne i at optimere administrative processer med RPA (Robotic process automation). Arrangementet afsluttes med en middag.

  • Sprøjteteknologi, adfærd og forandringer

   På dette netværksmøde kan du møde HARDI INTERNATIONAL A/S, der fremstiller sprøjteteknologier til bl.a. landbruget og har over 900 medarbejder på verdensplan. Efter rundvisningen diskuterer vi værktøjer til adfærd, vaner og forandringer med fokus på at skabe stærke samarbejder i og udenfor virksomheden. Arrangementet afsluttes med en fælles middag.

  • Fremtidens teknologi v. LINDØ Industripark

   Hvilken rolle kommer digitalisering via f.eks. simulering og 3D print til at spille i fremtidens produktion. Vi får eksperternes bud fra teknologiinstituttet på SDU. Herudover vil der også være en rundvisning på LINDØ Industripark og tid til netværk over frokosten på en lokal kro.

Nicolas Boalth

Nicolas Boalth

Chefkonsulent

Nicolas Boalth har 23 års erfaring, hvor han primært har beskæftiget sig med produktudvikling og virksomheds-udvikling gennem innovation.
Netværk: Vestdanmark