Arrangementer og netværk

Generalforsamling og medlemsmøde

I forbindelse med den årlige generalforsamling gennemføres et halvdagsarrangement for alle medlemmer og deres ledsagere. Dagen sluttes af med middag og overnatning for alle medlemmer og deres ledsager. Der opkræves et gebyr for overnatning. De øvrige dele af arrangementet er gratis for alle deltagere.

Faglige arrangementer

Foreningen gennemfører løbende faglige arrangementer, enten virtuelt eller fysisk. Formålet  er at styrke medlemmerne i deres virksomhedsdrift. Arrangementerne er som hovedregel gratis for alle deltagere

Kommende arrangementer

Næste møde i ledernetværket er 28. februar 2024

Skal din virksomhed gå i arv til dine børn, overtages af en betroet medarbejder eller sælges? Uanset hvad, så er det en proces, der skal forberedes i rigtig god tid.

Det er overvejelser, der på et eller andet tidspunkt rammer langt de fleste af Skib & Båds medlemsvirksomheder. Ledernetværket sætter derfor emnet på dagsordenen på mødet 28. februar hos True Boat Builders i Lunderskov.

Vi har fået Peter Larsen, der er chef for DI Virksomhedsudvikling og fagansvarlig for DI´s Bestyrelsesuddannelse, til at komme og give os et indblik i de overvejelser man skal igennem. Peter vil kombinere sin erfaring fra konkrete cases med noget af det materiale, der anvendes på DI´s Bestyrelsesuddannelse når der drøftes generationsskifte.

PROGRAM:
kl. 11.00 - 12.00 Rundvisning hos True Boat Builders
Kl. 12.00 - 12.30 Frokost
Kl. 12.30 - 14.00 Temadrøftelse: Generationsskifte/ejerskifte

TIlmeld dig her

Medlemsdag og generalforsamling

Sæt kryds i kalenderen 1. november 2024.

Netværk

Frank Bill

Frank Bill

Chefkonsulent

Sekretariatsleder

Liselotte Jensen

Liselotte Jensen

Sekretær