Om Skib & Båd

Om os

Skib & Båd har sin oprindelse i Skibs- og Bådebyggeriernes Arbejdsgiverforening, der blev stiftet den 29. december 1916. Udgangspunktet var at samle den maritime branche i Danmark i en arbejdsgiverforening. Hovedformålet var forhandling af overenskomster. Foreningen er i dag en medlemsforening i Dansk Industri. Foreningens formål ændrede sig markant i forbindelse med dannelsen af Dansk Industri i 1992.

Foreningens formål er at virke for de bedst mulige rammer for at drive virksomhed inden for den maritime branche i Danmark.

  1. at varetage medlemmernes fælles faglige og erhvervspolitiske interesser og herigennem opnå de bedst mulige vilkår for branchen

  2. at yde bistand i spørgsmål, der vedrører medlemsvirksomhedernes fælles branchemæssige interesser

  3. at medvirke til løsning af enhver anden opgave, der fremmer kollegialt forhold mellem medlemmerne

  4. at medvirke til løsning af enhver anden opgave, der fremmer kollegialt forhold mellem medlemmerne

  5. at arbejde for tidssvarende faglige uddannelser til gavn for medlemsvirksomhederne

Vores medlemmer

Foreningen har i dag over 100 medlemmer inden for bl.a. skibsbyggerier, bådebyggerier, bådeforhandlere og forhandlere af bådudstyr.

Medlemmerne af Skib & Båd strækker sig over mange forskellige brancher med aktiviteter inden for det maritime. Virksomhederne omfatter lystbådsbranchen og den erhvervsrettede maritime branche i Danmark. De producerer lystbåde, fiskefartøjer og erhvervsbåde generelt, sejlmagere, reparationsværfter og beddinger, bådsælgere, udstyrsbutikker samt grossister og servicevirksomheder med ekspertise indenfor erhvervsfartøjer og offshore industrien.

Frank Bill

Frank Bill

Chefkonsulent

Sekretariatsleder

Liselotte Jensen

Liselotte Jensen

Sekretær