Skib & Båd

Brancheforening for den maritime branche.

Som en anerkendt brancheforening i den maritime sektor, repræsenterer Skib & Båd en bred vifte af specialiserede fagfolk, herunder bådebyggere, sejlmagere, skibsbyggere samt forhandlere og producenter af både og bådudstyr. Med over 100 engagerede medlemmer, strækker vores virke sig over både fritids- og erhvervsmaritime områder.

Vi arbejder målrettet og politisk for at optimere betingelserne for vores medlemmer i de maritime erhverv. Vores politiske indsats inkluderer blandt andet at få elimineret forsikringsafgiften på lystfartøjer.

Udover dette, er vi proaktive i vores bestræbelser på at inspirere flere unge til at forfølge en karriere inden for vores spændende branche ved at vælge en relevant uddannelse.

Skib & Båd er en del af Dansk Industri og vi trækker på DI's mange specialister inden for en lang række områder lige fra personalejura over miljø- og arbejdsmiljøregulering til eksportstøtte.

Næste møde i ledernetværket er 28. februar 2024

Skal din virksomhed gå i arv til dine børn, overtages af en betroet medarbejder eller sælges? Uanset hvad, så er det en proces, der skal forberedes i rigtig god tid.

Det er overvejelser, der på et eller andet tidspunkt rammer langt de fleste af Skib & Båds medlemsvirksomheder. Ledernetværket sætter derfor emnet på dagsordenen på mødet 28. februar hos True Boat Builders i Lunderskov.

Vi har fået Peter Larsen, der er chef for DI Virksomhedsudvikling og fagansvarlig for DI´s Bestyrelsesuddannelse, til at komme og give os et indblik i de overvejelser man skal igennem. Peter vil kombinere sin erfaring fra konkrete cases med noget af det materiale, der anvendes på DI´s Bestyrelsesuddannelse når der drøftes generationsskifte.

PROGRAM:
kl. 11.00 - 12.00 Rundvisning hos True Boat Builders
Kl. 12.00 - 12.30 Frokost
Kl. 12.30 - 14.00 Temadrøftelse: Generationsskifte/ejerskifte

TIlmeld dig her

Frank Bill

Frank Bill

Chefkonsulent

Sekretariatsleder

Liselotte Jensen

Liselotte Jensen

Sekretær