08.01.24 DI Pressemeddelelse

DI Ejendom ansætter erfaren chef

Det bliver den erfarne Helle Juhler-Verdoner, der skal være chef i DI Ejendom fra 1. februar 2024.

1. februar 2024 byder DI velkommen til Helle Juhler-Verdoner, der bliver chef for DI Ejendom. Helle Juhler-Verdoner kommer fra en stilling som branchechef for Intelligent Energi i Green Power Denmark.

- Vi er meget tilfredse med at kunne byde Helle velkommen i DI Ejendom. Hun kommer med en lang og værdifuld erfaring, som vi i ejendomsbranchen får stor glæde af. Hun har solid erfaring indenfor erhvervsorganisationer og et stærkt kompas, der kan navigere i et kompliceret juridisk og teknologisk fagområde, siger Per W. Hallgren, formand i DI Ejendom.

Det er ikke første gang at Helle Juhler-Verdoner sætter sine fødder i Industriens Hus. Hun har tidligere været ansat i Dansk Industri, hvor hun fra 1998 til 2008 varetog roller som energi- og klimachef og chef for ledelsessekretariatet.

- Jeg glæder mig meget til at vende tilbage til Dansk Industri og repræsentere ejendomsbranchen. Branchen står de kommende år overfor store forandringer, og der er brug for et mere tværgående samarbejde og bedre dialog mellem beslutningstagere og de virksomheder, som vi repræsenterer i DI Ejendom, siger Helle Juhler-Verdoner, kommende chef for DI Ejendom.

Helle er cand. polit. fra Københavns Universitet og har desuden en MBA fra Henley Business School.

Relateret indhold