Om DI

Samtykker

Bliv klogere på, hvordan DI håndterer dine samtykker til hhv. Persoanliseret Markedsføring og kommunikation samt Personaliserede nyheder.

Som interesseorganisation er en stor del af DI’s arbejde politisk, og dermed ikke med gevinst for øje. Vi har dog flere ydelser, der kan tilkøbes. Når vi sender dig tilbud om produkter, du kan tilkøbe, er det direkte markedsføring.

Dette gælder kommunikation på kanalerne E-mail, SMS, in-app push og Sociale medier.

DI benytter datadeling med sociale medier til at skabe synlighed om DI’s produkter samt til relationer med nuværende og potentielle medlemmer.

For at kunne sende dig relevant markedsføring, vil vi benytte oplysninger om dig og din adfærd på di.dk, til at tilpasse det indhold, du modtager. Omfanget af informationer, vi bruger til at skræddersy markedsføring til dig, kan eksempelvis være dine kontaktoplysninger, titel og arbejdsområde, geografisk placering, deltagelse i tidligere DI-arrangementer og webinarer, brancher din virksomhed er medlem af, deltagelse i udvalg og netværk, andre tidligere købte services, content, tidligere modtaget e-mails og udsendelser, aktivitet i de nyhedsbreve, du modtager og fra dele af di.dk, du tidligere har vist interesse for.

Vi benytter udelukkende oplysninger, der endnu ikke har mødt DI’s slettefrister. Dem kan du læse mere om Cookies på di.dk - DI (danskindustri.dk) ved at klikke på ’Ønsker du at ændre dit samtykke’, og i DI’s Privatlivspolitik - DI (danskindustri.dk), hvor du også kan læse mere om vores behandling af dine personoplysninger.

Vi har overordnet inddelt ydelserne i de 5 kategorier, du ser over (rådgivning, analyser, internationale services, arrangementer og netværk), og som du skal sige ja til at modtage information om. Nedenfor har vi uddybet, hvilke services og ydelser der hører til hver kategori:

Rådgivningsydelser
- Eksporthåndbogen (Abonnement)
- Rådgivning om incoterms
- Rådgivning om Oprindelsesregler
- Rådgivning om Brexit
- Workshops om virksomhedsspecifikke udfordringer med compliance
- Kurser om eksportdokumenter
- Eksportguiden
- Certfikatservice (Køb af handelsdokumenter)
- EU og EU's genopretningsplan
- E-læring
- Personalejura
- Kom i gang med Verdensmålene
- Tilpasning af lokalaftaler og kutymer vedr. løn og arbejdstid
- Etablering af skifteholdsarbejde
- Specifik virksomhedssparring
- Modulær værdikæde
- Digitalisering

Analyser og statistikker
- Diversitet
- Handel
- Produktion
- International økonomi
- E-commerce, salg og marketing.
- Salg
- Klima
- Energi

Internationale services
- Vejledning om udstationering af medarbejdere (Abonnement)
- Landevejledninger (abonnement)
- Markedsindsigter og analyser(stakeholder, konkurrenter….)
- Opstart og drift i udlandet
- Own Man In
- Messer og udstillinger
- Officielle fremstød

Arrangementer
Indeholder webinarer og kurser om eksempelvis

- Personalejura
- HR
- Ledelse
- Bæredygtighed
- Internationale agendaer
- Digitalisering

Se den fulde liste over tilgængelige DI-arrangementer her

Netværk
Udgør en bred vifte af netværk, der spænder over DI’s mange eksperters viden. Nogle er gratis, mens andre har egenbetaling. Du finder en oversigt over DI’s netværk her: DI netværk.

Sådan framelder du dig

Du kan til enhver tid framelde dig samtykkerne igen ved at logge ind på din profil på Min Side. Du finder siden under "Rediger profil og ansættelser", hvor du i bunden finder "Rediger tilladelser".