DI i Rusland

I over 15 år har vi hjulpet diverse virksomheder med at øge deres eksport til Rusland, etablere tilstedeværelse i Rusland, eller omstrukturere deres aktiviteter på en mere omkostningseffektiv måde.

Hvorfor Rusland?

Er det ikke alt for besværligt at gøre forretning i Rusland? Njet!
Kan DI hjælpe jer med at opdage mulighederne i et land rigt med ressourcer, 146 millioner indbyggere spredt over 11 tidszoner og samtidigt navigere de forskellige markederss risici? Да!

Gennem egen tilstedeværelse og lokalviden hjælper vi medlemsvirksomheder med at finde den hurtige gennemvej. Hvad enten I er i gang med at samle jeres første informationer om Rusland, eller om I allerede har en kørende virksomhed tilstede, så står vores team i Moskva altid parat til en gratis konsultation om jeres specifikke situation.

Vi rådgiver dig

DI er med jer gennem hele internationaliseringsrejsen.

Vi tilbyder forskellige services, som hjælper jeres virksomhed med at starte sikkert op i Rusland. Udover DI's medlemsservice, tilbyder vi forskellige ydelser til hvert trin, uanset hvor i processen jeres virksomhed befinder sig.

Markedsanalyse

Brug DI's kendskab til det russiske marked når I udtænker jeres strategi.

På baggrund af dybdegående markedsanalyse og erfaring kan vi hjælpe med at udarbejde jeres strategi for det russiske marked. Med et solidt kendskab til markedet og den rette kundesegmentering, assisterer vi jeres virksomhed med at udvikle og implementere strategien succesfyldt.

Partnersøgning

Vi tilbyder et skræddersyet to dages besøgsprogram til virksomheder, som ikke har så meget erfaring med det russiske marked, samt på en effektivt måde ønsker at udvide deres kontaktnet i landet.

Vi laver et kompakt program, hvor vi, i overensstemmelse med jeres ønsker, besøger potentielle kunder, mulige partner eller leverandører, branche eksperter osv. Besøgsprogrammet kan kombineres med et besøg på en udstilling eller konference.

Virksomedsoprettelse

Få hjælp til at etablere jeres virksomhed i Rusland.

Vi kan hjælpe jer med at etablere virksomhed i Rusland fra DI's kontor i Moskva.

Interim Ledelse

Vi kan stille op med en russisk Direktør eller Chief Accountant, hvad enten det kun er i etableringsfasen eller længere inde i jeres indtrængningsproces.

For at bespare jeres virksomhed for mange unødvendige administrative rejser, for nødsituationer eller hvis I har mistet jeres direktør og skal overdrage tegneretten til en lokal person for at holde firma kørende, så tilbyder vi 'Interim Ledelse'. Det kan også være en mere langsigtet løsning for at bevare kontrollen, og lade de lokal ansatte fokusere deres tid på salg og forretningsudvikling.

Hosting

Få din egen mand i Rusland på DI's kontor i Moskva gennem vores "Own Man In"-ydelse.

Hosting af ansatte ("Own Man In i Rusland")

Få din egen mand i Rusland på DI's kontor i Moskva. Du kan fokusere på forretningen fra dag ét, mens vi tager os af al administrationen. Samtidig får du adgang til netværk og indgående kendskab til landet samt den russiske forretningskultur.

Kontorfaciliteter

Med DI’s kontor i Rusland har jeres virksomhed mulighed for at få kontorplads, møderum og business lounge i det centrale Moskva. Det er et oplagt alternativ til dyre erhvervslejemål og store kontorer, som ikke bliver fuldt udnyttet, og som efterlader høje udgifter. DI’s kontor er repræsenteret af forskellige danske virksomheder, og synergi herimellem er en del af den daglige gang.

Selskabsadministration

Administration og bogholderi kan være en oplagt afdeling at outsource, hvis de økonomiske aktiviteter er begrænsede, og behovet for egen administrativ afdeling ikke er tilstrækkelig.

Vi tager os af adskillige administrative opgaver såsom løn, skat, fakturering og rapportering, og vi sørger for, at jeres fokus er rettet mod forretningsudvikling og salg.

Vores team af bogholdere kan håndtere alle aspekter af bogføring efter russisk lovgivning og rapportering tilbage til det danske hovedkontor i et forståeligt format. Vi forstår forskellen mellem de russiske regler og GAP-standard samt sparer jer fra bekymringer om at forblive i fuld compliance. Det vil kræve meget energi selv at holde sig ajour med de forskellige lovgivningsmæssige ændringer - Lad DI tage denne byrde fra jer.

Kontakt DI i Rusland

4th Dobryninskiy Lane 8

Telefon:+7 (495) 4249559
Åbningstider:

Se kontor
Hans Wicks

Hans Wicks

Director, Russia Office

  • Direkte +45 3377 4770
  • Mobil +7 (910) 4244564
  • Send e-mail