Hvad har vi lært af coronakrisen?

Foto: Colourbox
19.04.21 Vi rådgiver dig Nyheder

Webinar: Hvordan bliver fremtidens arbejdsliv efter Corona?

Hvad har vi lært af coronakrisen? Hvilke erfaringer har vi gjort os særligt inden for videns intensive arbejdspladser? Det får du mulighed for at blive klogere på onsdag den 19. maj kl. 15.30-17.30, det er gratis.

Det er sagt og skrevet mange gange, at coronakrisen har ændret arbejdslivet og privatlivet for mange. Inden længe forventes det, at arbejdspladserne og samfundet åbner igen. Så langt, så godt.

DI og IDA har inviteret forsker Malene Friis Andersen fra Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø til at dele sin viden fra nyeste forskning med fokus på læring både i forhold til arbejdslivet og privatlivet.

På webinaret vil Malene Friis Andersen fortælle om:

  • Hvad fortæller ledere og medarbejdere, de har lært af coronakrisens første faser?

En af faldgruberne er, at vi forventer hurtig læring, og at vi kommer ud på den anden side med én fortælling. At der opstår en konkurrence om den rigtige læring. At der ikke bliver plads til flere måder at have haft det på under Corona. Hvordan sørger vi for, at vi sætter tid og ressourcer af til dyb frem for hurtig læring af coronakrisen? Det er afgørende for, at vi ikke bare kommer ”back to normal but back to better”.

Derfor vil Malene Friis Andersen gerne invitere dig som deltager med til refleksion om:

  • Hvad gør vi nu på vores arbejdspladser? Muligheder og faldgruber?
  • Hvordan holder vi fast og undgår at vende tilbage til gamle rutiner?
  • Mulige brud og nytænkning i leder-/medarbejderrollen
  • Gentænkning: Hvad er en arbejdsplads?

På webinaret får du indsigt i centrale pointer omkring fremtidens arbejdsliv efter corona og lejlighed til at drøfte Malenes pointer og reflektere over, hvordan fremtiden ser ud på din arbejdsplads. Hvordan får I en dialog om, hvor forskelligt vi har oplevet coronakrisen indtil nu, og hvilke ønsker der måtte være til fremtidens arbejdsliv og arbejdspladser?

Malene Friis Andersen er Ph.d. og autoriseret psykolog. Hun arbejder som organisationspsykolog og som forsker, hvor hun bl.a. står i spidsen for et større forskningsprojekt om arbejdsfællesskaber, trivsel og ledelse under coronakrisen.

Målgruppe

Webinaret, der er et samarbejde mellem DI og IDA, henvender sig til ledere og medarbejdere, der arbejder med trivsel, eller som interesserer sig for trivsel og udvikling af fremtidens arbejdsliv i ingeniørtunge virksomheder.

Vil du deltage?

Tilmeld dig her
Christine Secher

Christine Secher

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 4769
  • Mobil +45 2976 2320
  • E-mail chse@di.dk

Relateret indhold

Brug for rådgivning?

Skriv til vores eksperter