UDGIVELSE: februar 2024

Ansættelsesaftaler til industriens overenskomster

21.03.24

Opdateret med særlige ændringer

Vi har opdateret ansættelseskontrakterne for timelønnet på Industriens Overenskomst på tysk og polsk, så kontrakterne følger den danske og engelske version med nedenstående ændringer.

26. februar 2024: Vi har opdateret ansættelseskontrakterne til industriens overenskomster, så det nu er muligt at angive medarbejderens navn i spørgeskemaet. 

5. februar 2024: Vi har opdateret ansættelseskontrakterne til industriens overenskomster og har tilføjet følgende valgmuligheder og tekst:

  • Løntillæg for arbejde på store bededag
  • Klausul om, at medarbejderen skal overholde virksomhedens regler om registrering af arbejdstid
  • Flekstid
  • Virksomheden indhenter løbende straffeattest

Læs mere

Beskrivelse

Benyt DI's skabelon, når du skal ansætte en medarbejder omfattet af Industriens Overenskomst, Industriens Funktionæroverenskomst eller Oplevelsesindustrien (protokollat for Oplevelsesindustrien).

Når du har valgt overenskomst samt angivet, om medarbejderen er timelønnet eller funktionær, guider formularen dig igennem forskellige svarmuligheder, så aftaleteksten indeholder netop de afsnit, du skal bruge i ansættelsessituationen.

Du vælger selv, om der skal genereres en engelsk version af ansættelsesaftalen.

Du kan også downloade en tysk eller polsk blanket til ansættelse af en timelønnet medarbejder omfattet af Industriens Overenskomst. Blanketten er med DI/CO-industri logo.

Vær opmærksom på, at ansættelsesbeviserne er aftalt mellem DI og CO-industri, og at det derfor ikke er muligt at ændre i opsætningen.

For medlemmer

Log ind for at få adgang

Du skal være medlem af DI og være logget ind for at få adgang til siden.

Log ind Opret bruger
Fandt du ikke svar?
Få hjælp
Skriv til vores eksperter

Her kan du stille dine personalejuridiske spørgsmål. Når du har udfyldt og sendt formularen, bliver din sag oprettet hos den rette ekspert, som kontakter dig telefonisk eller på e-mail hurtigst muligt.